Politika privatnosti

U kompaniji Aponi d.o.o. cenimo Vašu privatnost, zato o Vašim podacima izuzetno pažljivo brinemo. Sve posredovane informacije su sigurne, nećemo ih ni pod kojim uslovima ustupati trećem licu, što Vam osigurava potpuno sigurno i bezbedno poslovanje i saradnju sa kompanijom Aponi d.o.o..

Zaštita privatnosti podataka

U ime Aponi d.o.o., obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Da bismo uspešno obradili Vašu narudžbinu potrebni su nam Vaše ime i prezime, adresa, e-mail i telefon. Uz pomoć tih podataka bićemo u mogućnosti da Vam isporučimo željenu robu, kao i da Vas obavestimo o trenutnom statusu porudžbine. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Svi podaci o korisnicima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni u Aponi d.o.o. odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije. Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje proces platnih kartica, Banca Intesa a.d. Beograd, pa se tako kompletan proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj – kartici nisu dostupni našem sistemu.

Saglasnost i promena uslova

Korišćenje naših servisa podrazumeva saglasnost korisnika sa navedenim uslovima korišćenja. Aponi d.o.o. se obavezuje da će se pridržavati svega navedenog, a sve promene uslova postaju važeće tek nakon objavljivanja na ovoj strani i slanja e-mail obaveštenja svim registrovanim korisnicima.

Koje privatne podatke sakupljamo i zašto ih prikupljamo?

Komentari

Kada korisnici ostavljaju komentare na našoj stranici, mi prikupljamo samo podatke prikazane u komentar, IP adresu korisnika i pretraživač kako bi sprečili neželjene mejlove i podatke.

Kolačići

Ukoliko ostavite komentar na našem sajtu, možemo vam sačuvati ime i email adresu u kolačićima. Ovo je za vašu sigurnost, kako ne biste morali sve detalje da unosi opet pri postavljanju novog komentara. Ovi kolačići će se čuvati godinu dana.

Ukoliko posetite našu stranicu za logovanje, postavićemo privremeni kolačić kako bi otkrili da li vaš pretraživač prihvata kolačiće. Ovaj kolačić ne uzima privatne podatke i poništava se kada ugasite pretraživač.

Kada se ulogujete, takodje ćemo postaviti nekoliko kolačića da sačuvamo vaše informacije pri ulogovanju. Kolačići za ulogovanje traju 2 dana. Ukoliko selektujete „Zapamti me“, vaši podaci će se čuvati 2 nedelje. Ukoliko se izlogujete sa vašeg naloga, kolačići za logovanje će biti izbrisani.

Sadržaji preuzeti sa drugih sajtova

Na našem sajtu se mogu naći članci i sadržaji (video, slike..) sa drugih sajtova. Ovi sadržaji sa drugih sajtova se ponašaju isto kao i kada korisnici posete taj drugi sajt.

Ovi satovi mogu prikupljati informacije o vama i kolačiće samo ukoliko ste vi ulogovani i na te druge sajtove.

Koliko dugo mi zadržavamo vaše podatke?

Ukoliko ostavite komentar, podaci o komentaru će ostati beskonačno.

Za korisnike koji se registruju na našem sajtu, takodje čuvamo i privatne podatke koje ostavite pri pravljenju vašeg profila. Svi korisnici mogu videti, izmeniti ili obrisati svoje privatne podatke bilo kada (osim svoj korisničkog imena). Administratori sajta takodje mogu videti i izmeniti te podatke.

Kakva prava vi imate nad vašim podacima?

Ukoliko imate nalog na našem sajtu, ili ostavite komentar, možete zatražiti fajl o vašim privatnim podacima koje mi čuvamo o nama, uključujući sve podatke koje ste nam vi pružili. Takodje možete zatražiti da izbrišemo bilo koju informaciju koju mi čuvamo o vama. Ovo ne uključuje bilo koje informacije koje su nam potrebne za administraciju, pravne ili sigurnosne razloge.