Acca Kappa Shaving Brush With Stand – Wenge’ Wood – Pure Silver Badger – Četka za brijanje od čiste dlake jazavca sa stalkom

Acca Kappa Shaving Brush With Stand – Wenge’ Wood – Pure Silver Badger – Četka za brijanje od čiste dlake jazavca sa stalkom

49.990,00 RSD

Procenjeno vreme isporuke: 12.06.2024.
besplatna postarina logo

BESPLATNA
POŠTARINA

preko 5.000,00 RSD

Aponi pokloni

BESPLATNI
UZORCI

uz svaku kupovinu

Kartica logo

NA RATE
BEZ KAMATE

na 12 rata

brza dostava logo

BRZA
ISPORUKA

za 1-2 radna dana

Opis proizvoda

Acca Kappa četka za brijanje sa stalkom

Suočen sa svojim likom u ogledalu, sam sa grubom, čekinjastom bradom, jedan je od simboličkih trenutaka muške intime. Brijač i četka su njegova vekovna znamenja, ritualni alati kojima se muškarac priprema za suočavanje sa svetom, čist, obrijan i pristojan.

Četka za brijanje sa inovativnom ergonomskom drškom od tvrdog Wenge drveta, ručno izradjene i polirane, čistom dlakom srebrnog jazavca, ručno poliranim držačem od nerdjajućeg čelika na postolju od Wenge drveta. Njen ergonomski oblik dizajniran je da prilagodi pokrete ruke oblinama lica.

Upotreba: 
Tradicija strogo nalaže brijanje sapunom, četkom i brijačem. Najbolje vreme za brijanje je jutro, kada su mišići lica odmorni, hidrirani i opušteni.
Započnite ritual stavljanjem mokrog pamučnog peškira na lice. Nanesite sapun mokrom četkom kružnim pokretima da se stvori bogata pena i masirajte kožu. Pošto ste oprali brijač vrućom vodom, brijanje može da počne: niz dlaku, uz dlaku, isperite lice hladnom vodom da zatvorite pore i izbegnete iritacije. Nanošenjem losiona posle brijanja kojim ćete smiriti i hidrirati kožu završava se vaš ritaul.

Da biste osigurali dugotrajnost četke, morate pažljivo da je perete, istresete i sušite. Drška četke može vremenom da izgubi sjaj usled upotrebe. Preporučuje se nanošenje prirodnog voska koji će sačuvati prvobitan sjaj drveta.

Ocene (0)

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Acca Kappa Shaving Brush With Stand – Wenge’ Wood – Pure Silver Badger – Četka za brijanje od čiste dlake jazavca sa stalkom“

Vaš email neće biti objavljen. Neophodna polja su označena *

O brendu
Acca Kappa Srbija logo

Acca Kappa, porodična kompanija osnovana davne 1869. godine, italijanska je priča o životnom stilu, kulturi i eleganciji.

Acca Kappa Professional je kolekcija koju H. Krüll posvećuje najvećim profesionalcima u svetu frizera, berberina i šminkera.

Sve četke za kosu, češljevi i četke za šminkanje prave se isključivo u Italiji, od vrhunskih materijala i po najsavremenijim tehnologijama, u kombinaciji sa zanatskim umećem koje predstavlja istorijsko nasledje naše kompanije. Pažljivo smo ih proučili kako bismo vam ponudili najbolju ergonomiju, performanse, udobnost i dugotrajnost. Pozivamo vas da ih otkrijete.

Divna kolekcija posvećena je pasioniranim ljubiteljima brijanja na italijanski način. Formule su napravljene sa prirodnim sastojcima koji štite kožu i pretvaraju brijanje i negovanje brade u trenutke čistog uživanja.

DRUGI PROIZVODI BRENDA

Rok trajanja

U skladu sa Pravilnikom o kozmetičkim proizvodima (‘Sl.glasnik RS’, br. 60/2019) kojim se, između ostalog, uređuje način deklarisanja kozmetičkih proizvoda. Prema članu 15. Pravilnika, “Za proizvode čiji je minimalni rok trajanja duži od 30 meseci, navođenje minimalnog roka trajanja nije obavezno.

U skladu sa ovim Pravilnikom, na našim proizvodima navodimo „period nakon prvog otvaranja“ (eng.Period after opening – PAO), koji je označen simbolom otvorene teglice, sa označenim brojem meseci i/ili godina i koji označava vremenski period tokom kojeg se proizvod može koristiti bez štetnih posledica po zdravlje potrošača. Napominjemo da ova oznaka nije navedena kod proizvoda kod kojih koncept trajnosti nakon otvaranja nije relevantan, što je, takođe, u skladu sa novodonetim Pravilnikom.

Deklaracija

Vrsta robe: Kozmetički proizvodi
Zemlja porekla: Italija
Uvezeno iz: Italije
Sastav: videti na pakovanju pod ingredients
Proizvođač: Acca Kappa, Viale Luzzatti 21, Treviso, Italy
Uvoznik za Srbiju: Aponi d.o.o. Bulevar Despota Stefana 116, Beograd
Prava potrošača: Zagarantovana sva prava kupaca po osnovu zakona o zaštiti potrošača.