Amouroud Elixir Noir Illumine 75ml

Amouroud Elixir Noir Illumine 75ml

31.500,00 RSD

Procenjeno vreme isporuke: 21.05.2024.
besplatna postarina logo

BESPLATNA
POŠTARINA

preko 5.000,00 RSD

Aponi pokloni

BESPLATNI
UZORCI

uz svaku kupovinu

Kartica logo

NA RATE
BEZ KAMATE

na 12 rata

brza dostava logo

BRZA
ISPORUKA

za 1-2 radna dana

Opis proizvoda

Parfimerista Patricia Choux

Noir Illumine je eliksir u kome su suprotstavljeni svetlost i tama, sa kontrastnim elementima sjaja i duboke senke. Blesak u tami, neuhvatljiv i primamljiv; treperavo svetlucanje iskričavog Kardamona, Đumbir i divlji Cimet koji lepršaju na talasu nektara divlje Šljive. Ove sjajne gornje note pojačavaju aromatični aspekt Ruže i Tuberoze, uranjajući u buket Pasiflore i egipatskog Jasmina. Crna čokolada sa slojevima crnog Vetivera i intenzivne drvenaste note daju neodoljivu privlačnost ovom ekstraktu, koji je definicija opsedajuće moći crnog.

Note
Vrh: Crna Šljiva, crni Biber, Kardamon, Đumbir, divlji Cimet
Srce: Autumn King Karanfil, egipatski Jasmin, Kostus, Pasiflora, francuska Tuberoza
Baza: Crni Vetiver, Pačuli, Mošus, Sandalovina, zlatni Oud, tamna Čokolada

Ocene (0)

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Amouroud Elixir Noir Illumine 75ml“

Vaš email neće biti objavljen. Neophodna polja su označena *

O brendu
Amouroud logo

Parfemi Amouroud počivaju na smelom i inovativnom nasleđu. Nastali su razvijanjem koncepta mirisa pravljenih po porudžbini, zahvaljujući kome je kuća Perfumer’ s Workshop stekla priznanje za svoje vizionarske ideje u poslednjih 45 godina. Radi se o izuzetno otmenim i savršeno skladnim parfemima.

Svetlucavi i sanjalački, provokativni i mračni, nežni i topli, Amouroud parfemi predstavljaju kolekciju olfaktornih sećanja i priča, stvarnih i imaginarnih, prenesenih notama cveća, drveća, korenja i trava u parfeme koji šire iskrenost, radost i strast. Lepotu Amouroud parfema ističe izuzetno visok kvalitet njihovih mirisa.

Svaki miris je divan i jedinstven. Odlično se razvijaju na koži, ne samo zbog svoje raskošnosti i dugotrajnosti, već i zbog velike pažnje koja je posvećena harmoničnom međusobnom odnosu između sastojaka. Drvo oud korišćeno je suptilno, tako da dopunjuje vešto i pažljivo odabrane kombinacije koje čine potpunim svaki miris. Ta uravnoteženost i sklad sastojaka je ono po čemu je Amouroud jedinstven u odnosu na druge mirise u svetu drveta oud.

DRUGI PROIZVODI BRENDA

Rok trajanja

U skladu sa Pravilnikom o kozmetičkim proizvodima (‘Sl.glasnik RS’, br. 60/2019) kojim se, između ostalog, uređuje način deklarisanja kozmetičkih proizvoda. Prema članu 15. Pravilnika, “Za proizvode čiji je minimalni rok trajanja duži od 30 meseci, navođenje minimalnog roka trajanja nije obavezno.

U skladu sa ovim Pravilnikom, na našim proizvodima navodimo „period nakon prvog otvaranja“ (eng.Period after opening – PAO), koji je označen simbolom otvorene teglice, sa označenim brojem meseci i/ili godina i koji označava vremenski period tokom kojeg se proizvod može koristiti bez štetnih posledica po zdravlje potrošača. Napominjemo da ova oznaka nije navedena kod proizvoda kod kojih koncept trajnosti nakon otvaranja nije relevantan, što je, takođe, u skladu sa novodonetim Pravilnikom.

Deklaracija

Vrsta robe: Kozmetički proizvodi
Zemlja porekla: USA
Uvezeno iz: USA
Sastav: videti na pakovanju pod ingredients
Proizvođač: The Perfumer's Workshop Ltd, New York
Uvoznik za Srbiju: Aponi d.o.o. Bulevar Despota Stefana 116, Beograd
Prava potrošača: Zagarantovana sva prava kupaca po osnovu zakona o zaštiti potrošača.