Dikson DiksoBlonde Anti-Yellow Shampoo 1000ml – Šampon za sedu, veoma izbeljenu ili kosu sa pramenovima

Dikson DiksoBlonde Anti-Yellow Shampoo 1000ml – Šampon za sedu, veoma izbeljenu ili kosu sa pramenovima

1.730,00 RSD3.160,00 RSD

300ml
1000ml
Procenjeno vreme isporuke: 21.05.2024.
Procenjeno vreme isporuke: 21.05.2024.
Procenjeno vreme isporuke: 21.05.2024.
besplatna postarina logo

BESPLATNA
POŠTARINA

preko 5.000,00 RSD

Aponi pokloni

BESPLATNI
UZORCI

uz svaku kupovinu

Kartica logo

NA RATE
BEZ KAMATE

na 12 rata

brza dostava logo

BRZA
ISPORUKA

za 1-2 radna dana

Opis proizvoda

Dikson DiksoBlonde Anti-Yellow šampon za sedu, veoma izbeljenu ili kosu sa pramenovima

Proizvod obogaćuje nedavno predstavljenu liniju Dikso Blonde.

Formula sadrži duplu koncentraciju pigmenata boje, efikasno oživljava hladne i pepeljaste tonove kose, neutrališe neželjene žute tonove.

Savršen za toniranje kose posle tretmana dekoloracije. Daje tonove od srebrnih do violet različitog intenziteta, u zavisnosti od primenjene dekoloracije i poroznosti kose.
Formula bez SLS i SLES sulfata, silikona, petrolata i parabena.
Ovaj tretman koji nije agresivan može se ponoviti više puta, čak i učestalo: što se češće primenjuje, veći je stepen mogućeg toniranja.

Aktivni sastojci:
– Keratin
Keratin je PROTEIN koji čini sastavni deo strukture kose i omogućava njenu elastičnost a u isto vreme otpornost na hemijska i fizička oštećenja. Smanjena proizvodnja keratina prouzrokovana je STARENJEM i HEMIJSKIM TRETMANIMA. Jednom kada se smanji, keratin se ne obnavlja. Osim kvaliteta kose, keratin poboljšava i izgled kose: posle tretmana je punija, blistava i poslušna. Kosa je nahranjena i obnovljena iznutra, dobija punoću i elastičnost.
– Organsko ulje pšeničnih klica 
Organsko ulje pšeničnih klica je biljno ulje dobijeno hladnim cedjenjem i bez oštećenja pšenične klice. Korisno dejstvo ulja pšeničnih klica potiču od  prisustva dragocenih vitamina grupe B (B1, B3, B5 i B6), lecitina, vitamina A, D, ali ono što najveća odlika ovog ulja je veliki procenat vitamina E, koji ima veliko antioksidantvo dejstvo na ćelije tkiva, u tolikoj meri da može da spreči štetan uticaj slobodnih radikala. Ulje pšeničnih klica dubinski hrani, suprotstvljajući se starenju ćelija. Poboljšava opšte stanje i blistavost kose. Hidrira, revitalizuje i daje sjaj.
Organska pšenica gaji se u skladu sa svim kriterijumima organske poljoprivredne proizvodnje, koja koristi prirodnu plodnost zemljišta, sa ograničenim uticajem na poboljšanje njegovog kvaliteta, u cilju podsticanja biodiverziteta uzgajane vrste, bez upotrebe sintetičkih proizvoda i genetski modifikovanih organizama.

Upotreba:
Nanesite na mokru kosu i lagano masirajte. Za neutralisanje žutih tonova, ostavite da deluje 1-5 minuta i dobro isperite. Odmah ponovite postupak , ako je potrebno, za jače dejstvo protiv žutih tonova.

Za toniranje, ostavite da deluje više od 5 minuta, u zavisnosti od poroznosti kose, i pratite kako se proces odvija. Prvo će se pojaviti srebrni tonovi, a zatim purpurni. Umesto produžavanja vremena delovanja, možete isprati šampon i ponovo ga naneti. Intenzitet toniranja se povećava ponovnim nanošenjem.

Ocene (0)

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Dikson DiksoBlonde Anti-Yellow Shampoo 1000ml – Šampon za sedu, veoma izbeljenu ili kosu sa pramenovima“

Vaš email neće biti objavljen. Neophodna polja su označena *

O brendu
Dikson Srbija logo

Müster & Dikson, kompanija koja već više od 50 godina stoji na usluzi frizerima i stilistima, sa ciljem da svojim istraživanjima, proizvodnjom i delovanjem omogući pružanje sve boljih usluga, kao i linije proizvoda visokog kvaliteta.

Dikson, osnovan u Italiji 1965. godine, gde i danas posluje i postiže zapažene rezultate, deluje takođe na medjunarodnom planu, izvozeći svoje proizvode u 70 zemalja širom sveta. Postao je simbol italijanskog preduzetništva u oblasti profesionalne kozmetike. Delotvorni proizvodi za kosu ovog brenda predstavljaju spoj italijanske kreativnosti i efikasnih formula. Kompanija Dikson veruje da tehnologija treba da bude u službi ljudi, a u isto vreme pokazuje veliko razumevanje za nove potrebe i trendove. U njihovom svetu lepote profesionalci imaju pristup avangardnim i inovativnim pouzdanim proizvodima, nastalim na osnovu velike posvećenosti, iskustva i umeća, a osmišljenim sa poštovanjem prema prirodi i životnoj sredini.

DRUGI PROIZVODI BRENDA

Rok trajanja

U skladu sa Pravilnikom o kozmetičkim proizvodima (‘Sl.glasnik RS’, br. 60/2019) kojim se, između ostalog, uređuje način deklarisanja kozmetičkih proizvoda. Prema članu 15. Pravilnika, “Za proizvode čiji je minimalni rok trajanja duži od 30 meseci, navođenje minimalnog roka trajanja nije obavezno.

U skladu sa ovim Pravilnikom, na našim proizvodima navodimo „period nakon prvog otvaranja“ (eng.Period after opening – PAO), koji je označen simbolom otvorene teglice, sa označenim brojem meseci i/ili godina i koji označava vremenski period tokom kojeg se proizvod može koristiti bez štetnih posledica po zdravlje potrošača. Napominjemo da ova oznaka nije navedena kod proizvoda kod kojih koncept trajnosti nakon otvaranja nije relevantan, što je, takođe, u skladu sa novodonetim Pravilnikom.

Deklaracija

Vrsta robe: Kozmetički proizvodi
Zemlja porekla: Italija
Uvezeno iz: Italije
Sastav: videti na pakovanju pod ingredients
Proizvođač: Muster&Dikson, Italy
Uvoznik za Srbiju: Aponi d.o.o. Bulevar Despota Stefana 116, Beograd
Prava potrošača: Zagarantovana sva prava kupaca po osnovu zakona o zaštiti potrošača.