Dikson Luxury Caviar Green Shampoo 1000ml – Prirodni šampon za podmladjivanje kose

Dikson Luxury Caviar Green Shampoo 1000ml – Prirodni šampon za podmladjivanje kose

1.760,00 RSD3.270,00 RSD

300ml
1000ml
Procenjeno vreme isporuke: 24.06.2024.
Procenjeno vreme isporuke: 24.06.2024.
Procenjeno vreme isporuke: 24.06.2024.
besplatna postarina logo

BESPLATNA
POŠTARINA

preko 5.000,00 RSD

Aponi pokloni

BESPLATNI
UZORCI

uz svaku kupovinu

Kartica logo

NA RATE
BEZ KAMATE

na 12 rata

brza dostava logo

BRZA
ISPORUKA

za 1-2 radna dana

Opis proizvoda

Dikson Luxury Caviar, linija proizvoda za tretmane kose, napravljena da se suprotstavi štetnom uticaju starenja, unapredjena je i sada je veganska.
Ozbiljan pokazatelj obnove linije koji odgovara trenutnim zahtevima tržišta za prirodnim proizvodima pogodnim za ljude i prirodu. Zeleni Kavijar je morska alga Caulerpa Lentillifera, sastavljena od malih, svetlucavih providnih perli, nama poznata i kao morsko grožđe. Rasprostranjena je na dalekom Istoku, a bogat je izvor minerala i oligoelemenata, polisaharida, vlakana, proteina, vitamina A,C i E. Sadrži 99,4% sastojaka prirodnog porekla.

Potvrđeno dejstvo linije Luxury Caviar ostalo je isto: kosa postaje punija, jača i podmlađena od prve upotrebe. Savršena na dodir, lagana i vidno promenjena. Zeleni Kavijar deluje zajedno sa vitaminom F. Poznat i kao Omega 3, potiče od veze dve esencijalne masne kiseline, linolenske i alfa-linolenske, kojima je dodata arahidonska kiselina. Čini kosu jakom i zdravom, čime igra ključnu ulogu u njenoj regeneraciji.

Nežno čisti i podmlađuje kosu dajući joj novu snagu i punoću. Njegova formula obogaćena ekstraktom morske alge Caulerpa Lentillifera ima hidrirajuća, omekšavajuća i regenerativna svojstva koja pružaju energiju, sprečavaju starenje i omogućavaju da slaba, beživotna kosa izmenjena tokom vremena postane jaka, sa kompaktnom, sjajnom i mladalačkom teksturom. Da bi se postigli najbolji rezultati, koristite sa drugim proizvodima linije Dikson Luxury Caviar.

Upotreba:
– nanesite i umasirajte u mokru kosu, isperite i po potrebi
– ponovite postupak
– posle ispiranja, nanesite druge proizvode iz linije Dikson Luxury Caviar.

Ocene (0)

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Dikson Luxury Caviar Green Shampoo 1000ml – Prirodni šampon za podmladjivanje kose“

Vaš email neće biti objavljen. Neophodna polja su označena *

O brendu
Dikson Srbija logo

Müster & Dikson, kompanija koja već više od 50 godina stoji na usluzi frizerima i stilistima, sa ciljem da svojim istraživanjima, proizvodnjom i delovanjem omogući pružanje sve boljih usluga, kao i linije proizvoda visokog kvaliteta.

Dikson, osnovan u Italiji 1965. godine, gde i danas posluje i postiže zapažene rezultate, deluje takođe na medjunarodnom planu, izvozeći svoje proizvode u 70 zemalja širom sveta. Postao je simbol italijanskog preduzetništva u oblasti profesionalne kozmetike. Delotvorni proizvodi za kosu ovog brenda predstavljaju spoj italijanske kreativnosti i efikasnih formula. Kompanija Dikson veruje da tehnologija treba da bude u službi ljudi, a u isto vreme pokazuje veliko razumevanje za nove potrebe i trendove. U njihovom svetu lepote profesionalci imaju pristup avangardnim i inovativnim pouzdanim proizvodima, nastalim na osnovu velike posvećenosti, iskustva i umeća, a osmišljenim sa poštovanjem prema prirodi i životnoj sredini.

DRUGI PROIZVODI BRENDA

Rok trajanja

U skladu sa Pravilnikom o kozmetičkim proizvodima (‘Sl.glasnik RS’, br. 60/2019) kojim se, između ostalog, uređuje način deklarisanja kozmetičkih proizvoda. Prema članu 15. Pravilnika, “Za proizvode čiji je minimalni rok trajanja duži od 30 meseci, navođenje minimalnog roka trajanja nije obavezno.

U skladu sa ovim Pravilnikom, na našim proizvodima navodimo „period nakon prvog otvaranja“ (eng.Period after opening – PAO), koji je označen simbolom otvorene teglice, sa označenim brojem meseci i/ili godina i koji označava vremenski period tokom kojeg se proizvod može koristiti bez štetnih posledica po zdravlje potrošača. Napominjemo da ova oznaka nije navedena kod proizvoda kod kojih koncept trajnosti nakon otvaranja nije relevantan, što je, takođe, u skladu sa novodonetim Pravilnikom.

Deklaracija

Vrsta robe: Kozmetički proizvodi
Zemlja porekla: Italija
Uvezeno iz: Italije
Sastav: videti na pakovanju pod ingredients
Proizvođač: Muster&Dikson, Italy
Uvoznik za Srbiju: Aponi d.o.o. Bulevar Despota Stefana 116, Beograd
Prava potrošača: Zagarantovana sva prava kupaca po osnovu zakona o zaštiti potrošača.