Dikson Platidik 35g – Izbeljivač za kosu

Dikson Platidik 35g – Izbeljivač za kosu

330,00 RSD

Procenjeno vreme isporuke: 12.06.2024.
besplatna postarina logo

BESPLATNA
POŠTARINA

preko 5.000,00 RSD

Aponi pokloni

BESPLATNI
UZORCI

uz svaku kupovinu

Kartica logo

NA RATE
BEZ KAMATE

na 12 rata

brza dostava logo

BRZA
ISPORUKA

za 1-2 radna dana

Opis proizvoda

Hemijsko-fizičke karakteristike proizvoda omogućavaju veliku sposobnost da se ograniči stvaranje prašine. Ipak, u fazi pripreme, trebalo bi pažljivo sipati i mešati prah. Savetujemo da to činite laganim i kontrolisanim pokretima, kako bi se sprečilo, čak i minimalno, stvaranje prašine. Uvek pripremajte mešavinu na dobro provetrenom mestu.

Karakteristike:
– savršan za jako izbeljivanje, postizanje kontrasta i pramenove
– do 7 tonova posvetiljivanja
– bez stvaranja prašine
– dejstvo protiv žutila

Upotreba
– Priprema: u posudu koja nije metalna sipajte potrebnu količinu izbeljivača i dodajte razvijač u jačini i količini označenim u delu “Razmera mešanja”.
– Razmera mešanja: za svaku kesicu od 35 g praha za izbeljivanje upotrebite od 55-70ml razvijača u zavisnosti od gustine i tekssture potrebne za realizaciju željene usluge. Koristite samo Dikson razvijače.
1) PRAMENOVI FOLIJOM: razvijač od 10, 20 ili 30 vol; ako je neophodno 40 vol
2) BLAGO IZBELJIVANJE: razvijač od 20 vol
3) SREDNJE JAKO IZBELJIVANJE: izbeljivač 30/40 vol
4) KONTRASTI, SUNČANI PRAMENOVI, SHATUSH, itd.: razvijač od 10, 20, 30 ili 40 vol, u zavisnosti od tipa kose i željenog rezultata
5) SKIDANJE BOJE: razvijač od 10, 20 ili 30 vol
6) BLANŠ PRANJE: samo sa toplom vodom i nekoliko kapi šampona za ujednačeno posvetljivanje i zaštitu kose
Trajanje procesa: od 20 do 60 minuta, u zavisnosti od željenog stepena posvetljivanja.

Ocene (0)

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Dikson Platidik 35g – Izbeljivač za kosu“

Vaš email neće biti objavljen. Neophodna polja su označena *

O brendu
Dikson Srbija logo

Müster & Dikson, kompanija koja već više od 50 godina stoji na usluzi frizerima i stilistima, sa ciljem da svojim istraživanjima, proizvodnjom i delovanjem omogući pružanje sve boljih usluga, kao i linije proizvoda visokog kvaliteta.

Dikson, osnovan u Italiji 1965. godine, gde i danas posluje i postiže zapažene rezultate, deluje takođe na medjunarodnom planu, izvozeći svoje proizvode u 70 zemalja širom sveta. Postao je simbol italijanskog preduzetništva u oblasti profesionalne kozmetike. Delotvorni proizvodi za kosu ovog brenda predstavljaju spoj italijanske kreativnosti i efikasnih formula. Kompanija Dikson veruje da tehnologija treba da bude u službi ljudi, a u isto vreme pokazuje veliko razumevanje za nove potrebe i trendove. U njihovom svetu lepote profesionalci imaju pristup avangardnim i inovativnim pouzdanim proizvodima, nastalim na osnovu velike posvećenosti, iskustva i umeća, a osmišljenim sa poštovanjem prema prirodi i životnoj sredini.

DRUGI PROIZVODI BRENDA

Rok trajanja

U skladu sa Pravilnikom o kozmetičkim proizvodima (‘Sl.glasnik RS’, br. 60/2019) kojim se, između ostalog, uređuje način deklarisanja kozmetičkih proizvoda. Prema članu 15. Pravilnika, “Za proizvode čiji je minimalni rok trajanja duži od 30 meseci, navođenje minimalnog roka trajanja nije obavezno.

U skladu sa ovim Pravilnikom, na našim proizvodima navodimo „period nakon prvog otvaranja“ (eng.Period after opening – PAO), koji je označen simbolom otvorene teglice, sa označenim brojem meseci i/ili godina i koji označava vremenski period tokom kojeg se proizvod može koristiti bez štetnih posledica po zdravlje potrošača. Napominjemo da ova oznaka nije navedena kod proizvoda kod kojih koncept trajnosti nakon otvaranja nije relevantan, što je, takođe, u skladu sa novodonetim Pravilnikom.

Deklaracija

Vrsta robe: Kozmetički proizvodi
Zemlja porekla: Italija
Uvezeno iz: Italije
Sastav: videti na pakovanju pod ingredients
Proizvođač: Muster&Dikson, Italy
Uvoznik za Srbiju: Aponi d.o.o. Bulevar Despota Stefana 116, Beograd
Prava potrošača: Zagarantovana sva prava kupaca po osnovu zakona o zaštiti potrošača.