Dikson Setamyl 12x12ml – Ampule za tretman osetljive kože glave i oštećenu kosu

Dikson Setamyl 12x12ml – Ampule za tretman osetljive kože glave i oštećenu kosu

3.030,00 RSD

Procenjeno vreme isporuke: 19.06.2024.
besplatna postarina logo

BESPLATNA
POŠTARINA

preko 5.000,00 RSD

Aponi pokloni

BESPLATNI
UZORCI

uz svaku kupovinu

Kartica logo

NA RATE
BEZ KAMATE

na 12 rata

brza dostava logo

BRZA
ISPORUKA

za 1-2 radna dana

Opis proizvoda

Dikson Setamyl ampule za tretman osetljive kože glave i oštećenu kosu

Ovo novo sredstvo za negu, koje ima višestruke mogućnosti upotrebe, omogućava jačanje kose i moćan je saveznik u hemijskim tretmanima, bilo da se radi o koloraciji, dekoloraciji, trajnoj ondulaciji, ispravljaju itd.

Ima izrazita umirujuća svojstva na kožu glave, pa je namenjen posebno osetljivoj ili iritiranoj koži glave. Može se koristiti pre, za vreme i posle tretmana i pomešati se sa njima.

Mogućnosti upotrebe:
1)Upotreba pre tretmana
a) u slučajevima crvene ili veoma osetljive kože glave. Posle šamponiranja natopite tupfer Setamyl-om i nanesite na kožu glave. Imaće zaštitnu ulogu a rezultat primenjenog tretmana alkalnim sredstvima neće biti promenjen.
b) u slučajevima veoma oštećene ili izbeljene kose. Posle šamponiranja nanesite proizvod na kosu kap po kap i masirajte lagano da se ravnomerno rasporedi i u potpunosti upije. Zatim obavite predviđeni tretman.
2) Upotreba mešanjem sa alkalnim sredstvima:
U ovom slučaju Setamyl ima zaštitnu ulogu i „koči“ agresivno dejstvo tretmana, obnavljajući strukturu u tretnutku kada alkalno sredstvo, razvijajući svoje dejstvo, može da utiče na kosu.
U stvari, po završetku tretmana, rezultat će biti sjajna, meka i kosa puna volumena, bez oštećenja.  Zbog toga pomešajte sa bojom, izbeljivačem, sredstvima za trajnu ondulaciju ili trajnu ondulaciju itd. Jednu trećinu sadržaja ampule i primenite tretman kao i obično. Ostatak proizvoda upotrebite kao regenerator bez ispiranja, posle ispiranja primenjenog tretmana. Ovakva upotreba mešanjem sa tretmanom ni u najmanjoj meri ne menja krajnji rezultat. Šta više, značajno ga poboljšava.
3) Upotreba posle tretmana alkalnim sredstvima: u ovom slučaju Setamyl deluje kao regenerator bez ispiranja, koji omekšava i neutrališe. Budući da se radi o kiselom proizvodu, on uklanja sve ostatke alkalnih sredstava. Posle šamponiranja, nanesite na kosu sadržaj ampule kap po kap, lagano umasirajte da bi se ravnomerno rasporedio, očešljajte i stilizujte.
4) Upotreba kojoj se objedinjuju sva tri gornja slučaja: u slučaju osetljive kože glave i oštećene, izbeljene, ili neposlušne kose, savetujemo da objedinite sve tri procedure i postupite na sledeći način:
a) Posle šamponiranja, nanesite trečinu sadržine ampule na kosu kap po kap, lagano umasirajte da se proizbod ravnomerno rasporedi.
b) Pomešajte trećinu sadržaja ampule sa alkalnim sredstvom za predviđeni tretman i primenite ga.
c) Po završetku predviđenog tretmana i posle pranja kose, nanesite preostali sadržaj ampule na kosu, kap po kap, i lagano umasirajte. Zatim prisupite stilizovanju kose.

Ocene (0)

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Dikson Setamyl 12x12ml – Ampule za tretman osetljive kože glave i oštećenu kosu“

Vaš email neće biti objavljen. Neophodna polja su označena *

O brendu
Dikson Srbija logo

Müster & Dikson, kompanija koja već više od 50 godina stoji na usluzi frizerima i stilistima, sa ciljem da svojim istraživanjima, proizvodnjom i delovanjem omogući pružanje sve boljih usluga, kao i linije proizvoda visokog kvaliteta.

Dikson, osnovan u Italiji 1965. godine, gde i danas posluje i postiže zapažene rezultate, deluje takođe na medjunarodnom planu, izvozeći svoje proizvode u 70 zemalja širom sveta. Postao je simbol italijanskog preduzetništva u oblasti profesionalne kozmetike. Delotvorni proizvodi za kosu ovog brenda predstavljaju spoj italijanske kreativnosti i efikasnih formula. Kompanija Dikson veruje da tehnologija treba da bude u službi ljudi, a u isto vreme pokazuje veliko razumevanje za nove potrebe i trendove. U njihovom svetu lepote profesionalci imaju pristup avangardnim i inovativnim pouzdanim proizvodima, nastalim na osnovu velike posvećenosti, iskustva i umeća, a osmišljenim sa poštovanjem prema prirodi i životnoj sredini.

DRUGI PROIZVODI BRENDA

Rok trajanja

U skladu sa Pravilnikom o kozmetičkim proizvodima (‘Sl.glasnik RS’, br. 60/2019) kojim se, između ostalog, uređuje način deklarisanja kozmetičkih proizvoda. Prema članu 15. Pravilnika, “Za proizvode čiji je minimalni rok trajanja duži od 30 meseci, navođenje minimalnog roka trajanja nije obavezno.

U skladu sa ovim Pravilnikom, na našim proizvodima navodimo „period nakon prvog otvaranja“ (eng.Period after opening – PAO), koji je označen simbolom otvorene teglice, sa označenim brojem meseci i/ili godina i koji označava vremenski period tokom kojeg se proizvod može koristiti bez štetnih posledica po zdravlje potrošača. Napominjemo da ova oznaka nije navedena kod proizvoda kod kojih koncept trajnosti nakon otvaranja nije relevantan, što je, takođe, u skladu sa novodonetim Pravilnikom.

Deklaracija

Vrsta robe: Kozmetički proizvodi
Zemlja porekla: Italija
Uvezeno iz: Italije
Sastav: videti na pakovanju pod ingredients
Proizvođač: Muster&Dikson, Italy
Uvoznik za Srbiju: Aponi d.o.o. Bulevar Despota Stefana 116, Beograd
Prava potrošača: Zagarantovana sva prava kupaca po osnovu zakona o zaštiti potrošača.