Julisis L’elexir Du Jour edp

Julisis L’elexir Du Jour edp

7.089,00 RSD10.329,00 RSD

15ml
50ml
Procenjeno vreme isporuke: 22.04.2024.
Procenjeno vreme isporuke: 22.04.2024.
Procenjeno vreme isporuke: 22.04.2024.
besplatna postarina logo

BESPLATNA
POŠTARINA

preko 5.000,00 RSD

Aponi pokloni

BESPLATNI
UZORCI

uz svaku kupovinu

Kartica logo

NA RATE
BEZ KAMATE

na 12 rata

brza dostava logo

BRZA
ISPORUKA

za 1-2 radna dana

Opis proizvoda

U razvijanje ovih parfema bio je uključen svetski poznat kreator parfema Nicolas de Bary, sa kojim je Julius Eulberg blisko sarađivao, a sam je radio više od tri godine, kako bi doveo do savršenstva ove jedinstvene mirise namenjene ženama i muškarcima. U njima se nalaze moćni i čisti biljni sastojci. Za razliku od većine parfema, u ovima su korišćene alhemijske esencije koje pružaju snažno i jedinstveno iskustvo za svaku osobu. Kompozicija se razvija potpuno različito u zavisnosti od ph vrednosti nečije kože. Pruža zaista isprepleteno iskustvo. Mirisi se mogu pomešati kako bi se stvorio potpuno personalizovan miris. Savršeni su za sve koji inače ne vole parfeme ili su alergični. Blagi alkohol je nastao derivacijom organskih žitarica.

Naši parfemi neće samo stimulisati čula – dirnuće vas duboko u dušu.

Kora kalabrijske crvene pomorandže, marokanska limeta, crveni  grejpfrut, tunižanski beli cvet neroli, bergamot, brazilski palisander, japanska ravensara

Ocene (0)

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Julisis L’elexir Du Jour edp“

Vaš email neće biti objavljen. Neophodna polja su označena *

O brendu
Julisis Srbija logo

Julisis je nova nega kože za 21.vek. Mi smo energetski sistem za negu kože visoke frekvencije, sposoban da unese promene – potpuno različit od industrijskih standarda. Sa JULISIS proizvodima nema potrebe za ljuštenjem, pilingom, upotrebom kiselina ili drugih sintetičkih hemijskih supstanci. Naše telo apsorbuje sve što nanesemo, a mi želimo da sačuvamo zdravlje naših klijenata i optimalne funkcije njihove kože.

U JULISIS biobotaničkim proizvodima nalaze se veoma moćne pažljivo uzgajane lekovite biljke, uglavnom iz vrta starog više od 100 godina u severnoj Italiji – daleko od industrije i zagađenja. Koristimo stare recepte i kombinujemo ih sa najsavremenijim procesima proizvodnje, sledeći stroga evropska farmaceutska uputstva.

U našim jedinstvenim alhemijskim formulama, koje su u skladu sa vašim prirodnim bioritmom, nalaze se cvetna eterična ulja i biljne matične ćelije u kombinaciji sa esencijama tečnog zlata, srebra i dragog kamena. Koristimo poseban proces biofermentacije, kako bi stvorili veoma efikasne žive probiotike. Sve naše formule dovode vašu kožu u optimalnu, prirodnu ravnotežu, bez pojave alergijskih reakcija.

DRUGI PROIZVODI BRENDA

Rok trajanja

U skladu sa Pravilnikom o kozmetičkim proizvodima (‘Sl.glasnik RS’, br. 60/2019) kojim se, između ostalog, uređuje način deklarisanja kozmetičkih proizvoda. Prema članu 15. Pravilnika, “Za proizvode čiji je minimalni rok trajanja duži od 30 meseci, navođenje minimalnog roka trajanja nije obavezno.

U skladu sa ovim Pravilnikom, na našim proizvodima navodimo „period nakon prvog otvaranja“ (eng.Period after opening – PAO), koji je označen simbolom otvorene teglice, sa označenim brojem meseci i/ili godina i koji označava vremenski period tokom kojeg se proizvod može koristiti bez štetnih posledica po zdravlje potrošača. Napominjemo da ova oznaka nije navedena kod proizvoda kod kojih koncept trajnosti nakon otvaranja nije relevantan, što je, takođe, u skladu sa novodonetim Pravilnikom.

Deklaracija

Vrsta robe: Kozmetički proizvodi
Zemlja porekla: Nemačka
Uvezeno iz: UK
Sastav: videti na pakovanju pod ingredients
Proizvođač: Julisis Europe Ltd, London, UK
Uvoznik za Srbiju: Aponi d.o.o. Bulevar Despota Stefana 116, Beograd
Prava potrošača: Zagarantovana sva prava kupaca po osnovu zakona o zaštiti potrošača.