La Biosthetique Bio-Fanelan Regenerant Premium 10amp. – Ampule za rast i protiv opadanja kose sa regenerativnim dejstvom

(11 recenzije korisnika)

La Biosthetique Bio-Fanelan Regenerant Premium 10amp. – Ampule za rast i protiv opadanja kose sa regenerativnim dejstvom

(11 recenzije korisnika)

15.960,00 RSD

Procenjeno vreme isporuke: 22.05.2024.
besplatna postarina logo

BESPLATNA
POŠTARINA

preko 5.000,00 RSD

Aponi pokloni

BESPLATNI
UZORCI

uz svaku kupovinu

Kartica logo

NA RATE
BEZ KAMATE

na 12 rata

brza dostava logo

BRZA
ISPORUKA

za 1-2 radna dana

Opis proizvoda

La Biosthetique Methode Regenerante intenzivan tretman za rast i protiv opadanja kose sa regenerativnim dejstvom

Sadrži dva aktivna sastojka koji deluju protiv naslednog, hormonskog, povremenog ili parcijalnog gubitka kose.
Aktivno se suprotstavlja prevremenom izumiranju ćelija, prouzrokovanog napadima slobodnih radikala.
Poboljšava čvrsto vezivanje ćelija folikula dlake, odlažući njihovo starenje.
Povećava debljinu dlake, rast kose i njen kvalitet.
Dermatološki testirano.

Preporučuje se za:
– nasledni gubitak kose
– parcijalni gubitak kose
– povremeni gubitak kose

Karakteristike:
– mešavina inovativnih aktivnih sastojaka ima za posledicu ojačan folikul dlake za 146%. Pored toga aktivno podstiče prirodne zaštitne i obnavljajuće mehanizme dlake i povećava ih do 189%, čime se usporava starenje folikula (anti-aging dejstvo)
– suprotstavlja se dejstvu slobodnih radikala u folikulima, koje može da izazove prevremeno umiranje ćelija
– rast kose se povećava za 121%
– klinički je dokazano da je opadanje kose smanjeno za više od 33% posle 2 meseca. Smanjuje povremeno, parcijalno i androgeno opadanje kose
– ćelije odgovorne za formiranje dlake dobijaju energiju, čime se povećava rast, kvalitet, stabilnost i punoća kose
– idealno se kombinuje sa suplementom FANELAN SYNERGIE u borbi protiv gubitka kose

Sastav:
Complexe Regenerant
La Biosthetique je stvorio aktivni kompleks supstanci koji dovodi do dugotrajnog poboljšanja odnosa između anagene i telogene faze rasta – omogućavajući aktivan rast kose. Što se više vlasi nalazi u anagenoj fazi aktivnog rasta kose, to manje vlasi prevremeno ispada. Naučno dokumentovan i dokazan rezultat: Jasno vidljivo povećanje volumena i debljine kose, i produžena faza rasta.

Uputstvo za upotrebu:
Nanesite sadržaj ampule BIO-FANELAN REGENERANT PREMIUM svakog drugog dana u toku tretmana od 4 meseca.
Da biste sprečili nasledni gubitak kose, nanesite 1-2 ampule nedeljno u toku 6 nedelja.
Da potpomognete i aktivirate rast kose, jednom ili dvaput godišnje sprovodite tretman sa 10 ampula tokom 6 nedelja.
Pre nanošenja ampule, operite kosu šamponom Bio-Fanelan ili nekim drugim La Biosthetique šamponom namenjenom problematičnom vlasištu. Protresite ampulu pre upotrebe. Nanesite ampulu deleći kosu na razdeljke, lagano umasirajte u kožu glave vrhovima prstiju ili ostavite 10 minuta da se upije, pre sušenja kose.

Ocene (11)

11 recenzija za La Biosthetique Bio-Fanelan Regenerant Premium 10amp. – Ampule za rast i protiv opadanja kose sa regenerativnim dejstvom

 1. Верификовани власник Marina (potvrdjen korisnik)

  Ampule su odlične, već posle dva korišćenja kosa primetno manje opada. Lako se nanose, prijatno mirišu, i što je najvažnije, zaista „rade posao“, posle mesec dana redovnog nanošenja vidi se razlika i u dužini i kosa skoro uopšte ne opada, osim onoga što pomalo ostane na četki pri češljanju što je i očekivano. Koristim i kapsule i prezadovoljna sam efektom.

 2. Верификовани власник Jelena (potvrdjen korisnik)

  Ampule su zgodne za koriscenje, ne maste niti isusuju kosu i zaista mi se cini da mi kosa manje opada

 3. Верификовани власник Marijana (potvrdjen korisnik)

  Tek sam počela da koristim ali sam za sada zadovoljna, dolazi aplikator uz njih koji olakšava korišćenje i na šiškama primećujem da je kosa nekako lakša za oblikovanje!

 4. Верификовани власник Olgica (potvrdjen korisnik)

  Pozitivni kometari. Kupujem sledeće pakovanje 🙂

 5. Верификовани власник SONJA (potvrdjen korisnik)

  Upravo sam zavrsila sa upotrebom ovih ampula i vidi se primetna razlika u rastu kose. Imam pramenove tako da se jasno vidi razlika. Ja sam zadovljna, nadam se da ce uticati na duze staze. Uz ampule sam koristila i kapsule iz iste kolekcije.

 6. Верификовани власник Marina (potvrdjen korisnik)

  Ampule su lake za korišćenje, prijatnog mirisa i jako efikasne.

 7. Верификовани власник Slavica (potvrdjen korisnik)

  Potreban jee određen period kako bi se videli rezulati, alii radi zaista, i pakovanje je odlično

 8. Верификовани власник Olina (potvrdjen korisnik)

  Ampule su lake za korišćenje, prijatnog mirisa i jako efikasne.

 9. Верификовани власник Danica (potvrdjen korisnik)

  Ampule koristim oko mesec dana. Primećuje se poboljšanje i što se tiče kvaliteta kose a i njenog rasta. Nastaviću da ih koristim.

 10. Верификовани власник Sanja (potvrdjen korisnik)

  Ampule koristim već skoro mesec dana, najpre sam ih koristila dva puta nedeljno, tako mi je zgodno da perem kosu, sredom i nedeljom, zbog obaveza, ali sam nakon konsultacije sa stručnim timom Aponia, da bi trebalo prati kosu na pet dana, počela tako da perem kosu i stavljam ih nakon svakog pranja, ostalo mi je još dve ampule, tako da će to biti korišćenje kako je i preporučeno u periodu od 6 nedelja, jer je moj cilj aktiviranje rasta kose koja jako sporo raste. Čitala sam utiske i informisla se da ove ampule zaista daju rezultate u pogledu rasta kose, a ja to mogu da potvrdim! Farbam se u plavo, jedva izdržim da se ne farbam tri nedelje, jer se meni zaista vidi taman izrastak i vide i drugi da mi je kosa porasla. Takodje, kosa mi deluje bujnije, ali moguće je da je to efekat trenutnkg korišćenja preparata. Da napomenem, verujem da je devojkama koje se farbaju u plavo bitno, preparat ne utiče na boju u smislu da plava kosa u korenu bude tamnija, žuta, što se meni lično dešavalo sa nekim ne tako profesionalnim preparatima ranije.
  Planiram da ove ampule uvrstim u redovne tretmane kose dva puta godisnje, ukoliko se desi da osetim pojačano opadanje kose, takođe bih ih uvrstila u rutinu odmah! (Eh, što za ove ampule nisam znala nakon porođaja, ne bih ostala bez viš od polovine svoje kose, koju sam od struka morala skratiti do ramena :()
  Moja najiskrenije preporuka za primenu ovih ampula svima koji žele uticati na rast svoje kose.

 11. Верификовани власник Sladja C. (potvrdjen korisnik)

  Ampule su odlične !

Dodaj recenziju

Vaš email neće biti objavljen. Neophodna polja su označena *

O brendu
La Biosthetique logo

Lepa kosa je najveći luksuz i naš najjednostavniji modni dodatak. To što je negovana i moderna, zdrava i lepa, čini je tako zavodljivom.

La Biosthétique nudi visoko efikasne, veoma specijalizovane koncepte nege sa individualnim rešenjima za sve probleme kose, velike ili male. To su najnaprednija rešenja sa dugom tradicijom: pre više od 60 godina, francuski biohemičar Marcel Contier osnovao je La Biosthétique.

Upotreba prirodnih sastojaka, pažljiv odnos prema resursima i individualni saveti, sve to ukazuje na činjenicu da je fokus brenda La Biosthétique usmeren na klijenta, na njegovu prirodu i kulturu, njegovo zdravlje, kao i na težnju ka dostizanju potpune lepote.

Spoj najnovijih istraživanja i prirodnih sastojaka.
Posebno namenjen svakom tipu kože i svakom tipu kose.
To je ono čemu težimo.

DRUGI PROIZVODI BRENDA

Rok trajanja

U skladu sa Pravilnikom o kozmetičkim proizvodima (‘Sl.glasnik RS’, br. 60/2019) kojim se, između ostalog, uređuje način deklarisanja kozmetičkih proizvoda. Prema članu 15. Pravilnika, “Za proizvode čiji je minimalni rok trajanja duži od 30 meseci, navođenje minimalnog roka trajanja nije obavezno.

U skladu sa ovim Pravilnikom, na našim proizvodima navodimo „period nakon prvog otvaranja“ (eng.Period after opening – PAO), koji je označen simbolom otvorene teglice, sa označenim brojem meseci i/ili godina i koji označava vremenski period tokom kojeg se proizvod može koristiti bez štetnih posledica po zdravlje potrošača. Napominjemo da ova oznaka nije navedena kod proizvoda kod kojih koncept trajnosti nakon otvaranja nije relevantan, što je, takođe, u skladu sa novodonetim Pravilnikom.

Deklaracija

Vrsta robe: Kozmetički proizvodi
Zemlja porekla: Nemačka
Uvezeno iz: Nemačke
Sastav: videti na pakovanju pod ingredients
Proizvođač: Laboratoire Biosthetique, Pforzheim, Germany
Uvoznik za Srbiju: Aponi d.o.o. Bulevar Despota Stefana 116, Beograd
Prava potrošača: Zagarantovana sva prava kupaca po osnovu zakona o zaštiti potrošača.