La Biosthetique Genesicap Plus 15ml – Ulje za suvo vlasište

La Biosthetique Genesicap Plus 15ml – Ulje za suvo vlasište

4.440,00 RSD

Procenjeno vreme isporuke: 20.05.2024.
besplatna postarina logo

BESPLATNA
POŠTARINA

preko 5.000,00 RSD

Aponi pokloni

BESPLATNI
UZORCI

uz svaku kupovinu

Kartica logo

NA RATE
BEZ KAMATE

na 12 rata

brza dostava logo

BRZA
ISPORUKA

za 1-2 radna dana

Opis proizvoda

La Biosthetique Methode Vitalisante ulje za suvo vlasište

Za beživotnu ili tanku kožu glave sa retkom kosom.
Regeneriše vlasiše i otklanja iritacije i osećaj zategnutosti suve kože.
Čini kožu glave mekšom i efikasno sprečava posledice suve kože, kao što je perut.
Dermatološki testirano.

Preporučuje se za:
– suvu kožu sa sledećim simptomima:
• Zategnutost
• Tanka koža nalik pergamentu
• Gubitak elastičnosti
• Suvi sloj peruti
• Proređena kosa
• Ekstremno suva koža
• Lokalizovane iritacije ili svrab
• Bleda ili iritirana koža
• Krta kosa
Ovi simptomi ne javljaju se uvek u isto vreme. Jedan ili više simptoma mogu se javiti zajedno, u zavisnosti od stanja vlasišta.

Karakteristike:
– pomaže u prirodnoj regeneraciji vlasišta
– veliki gubitak vlažnosti u epidermu izazvan pukotinama u zaštitnom sloju znači da oštećena barijera ne funkcioniše dobro
– smiruje iritacije i otklanja osećaj napetosti
– poboljšava snabdevanje vlasišta i stvara optimalne uslove za rast kose
– funkcije kože glave su značajno poboljšane

Sastav:
Complexe Vitalisant
La Biosthetique Metoda Vitalisante namenjena je tretiranju suvog vlasišta sa simptomima karakterističnim za poremećen rad lojnih žlezda i smanjeno lučenje sebuma. Deluje samo na suvu kožu glave i aktivira lojne žlezde. Poboljšava stanje vlasišta na duge staze. Stimuliše lojne žlezde da proizvode više sebuma. U slučaju suvog vlasišta, one nedovoljno ili uopšte ne snabdevaju kožu glave sebumom. Metoda za vitalnost kose pokreće neaktivne lojne žlezde i vraća ravnotežu vlasišta. Suvi delovi kože i osećaj zategnutosti nestaju, koža glave postaje meka i hidrirana. Complexe Vitalisant regeneriše prirodni zaštitni film kože 300 – 400% brže, omogućava stvaranje ujednačenog hidrolipidnog filma i poboljšava funkcije vlasišta do 126%. Nestaju simptomi tipični sa suvu kožu i stvaraju se optimalni uslovi za rast kose.

Uputstvo za upotrebu:
Nanesite na vlasište 2-3 puta nedeljno pre pranja kose, razdeljak po razeljak, prstom ili štapićem za uši. Lagano umasirajte. Ostavite da deluje najmanje 15 minuta, a poželjno je i čitavu noć.

Savet:
– SUVA PERUTAVA KOŽA GLAVE
U slučaju peruti, pre tretmana protiv peruti nanesite GENESICAP PLUS, da se odvoji perut i potpomogne regeneracija kože glave. Nanesite GENESICAP PLUS na celo vlasište pre svakog pranja kose i ostavite najmanje 15 minuta. Za optimalno dejstvo, najbolje je naneti p roizvod veče pre pranja kose. Zatim operi te kosu šamponom EPICELAN PURIFIANT i nanesite LOTION APAISANTE.
– SUVA, VEOMA OSETLJIVA KOŽA GLAVE
Mere koje treba preduzeti protiv veoma osetljive, ekstremno suve i iritirane kože glave. Nanesite proizvod 1-2 puta nedeljno pre svakog pranja kose i ostavite bar 15 minuta. Za optimalno dejstvo, najbolje je naneti proizvod veče pre pranja kose. Zatim tretirajte kožu glave losionom ERGINES B ili ERGINES E.
– SUVA KOŽA GLAVE NALIK PERGAMENTU SA OSLABLJENIM RASTOM KOSE
Poboljšava funkcije kože glave. Pospešuje regeneraciju i metabolizam, omekšava kožu. Nanesite 1-2 puta nedeljno nedeljno pre svakog pranja kose i ostavite bar 15 minuta. Za optimalno dejstvo, najbolje je naneti proizvod veče pre pranja kose.
Kao tretman za podsticanje rasta kose u zavisnosti od stanja vlasišta, može se koristiti:
– BIO-FANELAN REGENERANT PREMIUM i dodatno suplement FANELAN SYNERGIE
– ERGINES PLUS VITAL
– VISAROME DYNAMIQUE R

Ocene (0)

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „La Biosthetique Genesicap Plus 15ml – Ulje za suvo vlasište“

Vaš email neće biti objavljen. Neophodna polja su označena *

O brendu
La Biosthetique logo

Lepa kosa je najveći luksuz i naš najjednostavniji modni dodatak. To što je negovana i moderna, zdrava i lepa, čini je tako zavodljivom.

La Biosthétique nudi visoko efikasne, veoma specijalizovane koncepte nege sa individualnim rešenjima za sve probleme kose, velike ili male. To su najnaprednija rešenja sa dugom tradicijom: pre više od 60 godina, francuski biohemičar Marcel Contier osnovao je La Biosthétique.

Upotreba prirodnih sastojaka, pažljiv odnos prema resursima i individualni saveti, sve to ukazuje na činjenicu da je fokus brenda La Biosthétique usmeren na klijenta, na njegovu prirodu i kulturu, njegovo zdravlje, kao i na težnju ka dostizanju potpune lepote.

Spoj najnovijih istraživanja i prirodnih sastojaka.
Posebno namenjen svakom tipu kože i svakom tipu kose.
To je ono čemu težimo.

DRUGI PROIZVODI BRENDA

Rok trajanja

U skladu sa Pravilnikom o kozmetičkim proizvodima (‘Sl.glasnik RS’, br. 60/2019) kojim se, između ostalog, uređuje način deklarisanja kozmetičkih proizvoda. Prema članu 15. Pravilnika, “Za proizvode čiji je minimalni rok trajanja duži od 30 meseci, navođenje minimalnog roka trajanja nije obavezno.

U skladu sa ovim Pravilnikom, na našim proizvodima navodimo „period nakon prvog otvaranja“ (eng.Period after opening – PAO), koji je označen simbolom otvorene teglice, sa označenim brojem meseci i/ili godina i koji označava vremenski period tokom kojeg se proizvod može koristiti bez štetnih posledica po zdravlje potrošača. Napominjemo da ova oznaka nije navedena kod proizvoda kod kojih koncept trajnosti nakon otvaranja nije relevantan, što je, takođe, u skladu sa novodonetim Pravilnikom.

Deklaracija

Vrsta robe: Kozmetički proizvodi
Zemlja porekla: Nemačka
Uvezeno iz: Nemačke
Sastav: videti na pakovanju pod ingredients
Proizvođač: Laboratoire Biosthetique, Pforzheim, Germany
Uvoznik za Srbiju: Aponi d.o.o. Bulevar Despota Stefana 116, Beograd
Prava potrošača: Zagarantovana sva prava kupaca po osnovu zakona o zaštiti potrošača.