La Biosthetique Glam Color Toner Steel Gray .11 200ml – Polupermanentna boja za toniranje sede kose

La Biosthetique Glam Color Toner Steel Gray .11 200ml – Polupermanentna boja za toniranje sede kose

4.680,00 RSD

Procenjeno vreme isporuke: 20.05.2024.
besplatna postarina logo

BESPLATNA
POŠTARINA

preko 5.000,00 RSD

Aponi pokloni

BESPLATNI
UZORCI

uz svaku kupovinu

Kartica logo

NA RATE
BEZ KAMATE

na 12 rata

brza dostava logo

BRZA
ISPORUKA

za 1-2 radna dana

Opis proizvoda

La Biosthetique polupermanentna boja za toniranje sede kose

S ponosom nositi sedu kosu promišljena je odluka i stav koji je postao veoma popularan. Ta odluka zrači samopouzdanjem i prirodnom otmenošću, posebno ako nijansa sede kose zrači svežinom i prirodno je pojačana zahvaljujući Glam Color .11 Steel Gray toneru.

Glam Color Toner jedinstvena je boja za muškarce i žene koja čini lepšom sedu kosu. U zavisnosti od dužine dejstva, toner neutrališe žute tonove koji se javljaju usled neželjenog uticaja sredine ili daje atraktivan mladalački izgled zahvaljujući prirodnim, tamnijim nijansama.

Ovakvo bojenje kose ne menja njenu strukturu, budući da Steel Gray Toner ne sadrži alkalne sastojke. Pigmenti se ravnomerno ispiraju bez vidljivog korena, dok se kosa ne vrati u prvobitno stanje.

Rezultat je prirodna, ali mnogo lepša seda kosa.

Sastojci:
– Grafitno srebrni pigmenti neutrališu žute tonove i koriguju sedu kosu.
– Glicin oporavlja strukturu kose.

Karakteristike:
– Direktno prodirući pigmenti bez razvijača i alkalizera.
– Isključivo za prirodnu kosu/sedu kosu.
– Ne menja strukturu kose.
– Bez primetnog izrastka.
– Fleksibilan intenzitet zahvaljujući dužini trajanja procesa.

Upotreba:
Obratite pažnju na ravnomerno nanošenje tonera. Ukoliko je potrebno, raščešljajte kosu plastičnim češljem.  U zavisnosti od intenziteta željenog odsjaja, ostavite da deluje 2 – 20 minuta. Za neutralisanje žutih tonova, dužina trajanja procesa je 2 – 5 minuta. Za prikrivanje sede kose 5 –10 minuta, a za postizanje privremene Steel Gray (čelično sive) boje kose potrebno je do 20 minuta. Dobro isperite dok voda ne bude bistra i operite kosu odgovarajućim šamponom.

Ocene (0)

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „La Biosthetique Glam Color Toner Steel Gray .11 200ml – Polupermanentna boja za toniranje sede kose“

Vaš email neće biti objavljen. Neophodna polja su označena *

O brendu
La Biosthetique logo

Lepa kosa je najveći luksuz i naš najjednostavniji modni dodatak. To što je negovana i moderna, zdrava i lepa, čini je tako zavodljivom.

La Biosthétique nudi visoko efikasne, veoma specijalizovane koncepte nege sa individualnim rešenjima za sve probleme kose, velike ili male. To su najnaprednija rešenja sa dugom tradicijom: pre više od 60 godina, francuski biohemičar Marcel Contier osnovao je La Biosthétique.

Upotreba prirodnih sastojaka, pažljiv odnos prema resursima i individualni saveti, sve to ukazuje na činjenicu da je fokus brenda La Biosthétique usmeren na klijenta, na njegovu prirodu i kulturu, njegovo zdravlje, kao i na težnju ka dostizanju potpune lepote.

Spoj najnovijih istraživanja i prirodnih sastojaka.
Posebno namenjen svakom tipu kože i svakom tipu kose.
To je ono čemu težimo.

DRUGI PROIZVODI BRENDA

Rok trajanja

U skladu sa Pravilnikom o kozmetičkim proizvodima (‘Sl.glasnik RS’, br. 60/2019) kojim se, između ostalog, uređuje način deklarisanja kozmetičkih proizvoda. Prema članu 15. Pravilnika, “Za proizvode čiji je minimalni rok trajanja duži od 30 meseci, navođenje minimalnog roka trajanja nije obavezno.

U skladu sa ovim Pravilnikom, na našim proizvodima navodimo „period nakon prvog otvaranja“ (eng.Period after opening – PAO), koji je označen simbolom otvorene teglice, sa označenim brojem meseci i/ili godina i koji označava vremenski period tokom kojeg se proizvod može koristiti bez štetnih posledica po zdravlje potrošača. Napominjemo da ova oznaka nije navedena kod proizvoda kod kojih koncept trajnosti nakon otvaranja nije relevantan, što je, takođe, u skladu sa novodonetim Pravilnikom.

Deklaracija

Vrsta robe: Kozmetički proizvodi
Zemlja porekla: Nemačka
Uvezeno iz: Nemačke
Sastav: videti na pakovanju pod ingredients
Proizvođač: Laboratoire Biosthetique, Pforzheim, Germany
Uvoznik za Srbiju: Aponi d.o.o. Bulevar Despota Stefana 116, Beograd
Prava potrošača: Zagarantovana sva prava kupaca po osnovu zakona o zaštiti potrošača.