La Biosthetique Therapie Anti-Chute Premium – Ampule za dubinsku negu protiv starenja i opadanja kose

La Biosthetique Therapie Anti-Chute Premium – Ampule za dubinsku negu protiv starenja i opadanja kose

18.690,00 RSD

Procenjeno vreme isporuke: 20.05.2024.
besplatna postarina logo

BESPLATNA
POŠTARINA

preko 5.000,00 RSD

Aponi pokloni

BESPLATNI
UZORCI

uz svaku kupovinu

Kartica logo

NA RATE
BEZ KAMATE

na 12 rata

brza dostava logo

BRZA
ISPORUKA

za 1-2 radna dana

Opis proizvoda

La Biosthetique Therapie Anti-Chute Premium tretman dubinske nege koji deluje protiv opadanja kose i svih promena vezanih za proces starenja, kao i protiv prerane pojave sede kose.

Uzroci proređivanja kose mogu biti mnogobrojni: stres, hormonske promene ili prirodan proces starenja. Pad produktivnosti matičnih ćelija folikula kose ima ključnu ulogu. Te matične ćelije su odlučujuće za aktivan rast kose.

Drugi faktor je saharifikacija vezivnog tkiva, poznata kao proces glikacije, koja se sa godinama povećava. To dovodi do stvrdnjavanja tkiva, koža glave gubi elastičnost i prestaje njeno normalno snabdevanje hranljivim materijama.

Dlaka postaje sve tanja, dok potpuno ne ispadne.

Zasnovan na naučno dokumentovanim istraživanjima na polju medicine i ćelijske biologije,  proizvod Therapie Anti-Chute Pemium predstavlja važno dostignuće u borbi protiv opadanja i svih uzroka prevremenog starenja kose.

Karakteristike:
– dva mehanizma sa različitim delovanjem aktivno se suprotstavljaju naslednom, hormonskom, povremenom i parcijalnom gubitku kose
– ponovo aktivira matične ćelije važne za rast kose i pruža im zaštitu
– sprečava štetno stvrdnjavanje tkiva
– stimuliše proizvodnju melanina i na taj način kosa duže vremena zadržava svoju prirodnu boju
– kosa manje opada, postaje jača i punija

Uputstvo za upotrebu:
Da bi se postigli najbolji rezultati, preporučuje se svakodnevna upotreba u periodu od tri meseca, a zatim se koristi  jednom do dva puta nedeljno u kombinaciji sa proizvodom Elixir Anti-Chute Premium. UPOTREBA U SLUČAJU PREVENCIJE I OSLABLJENOG RASTA KOSE PROUZROKOVANOG PROCESOM STARENJA: Ukoliko postoji porodična sklonost ka opadanju kose, preporučuje se preventivni tretman sa 1-2 ampule nedeljno, takođe savršen u kombinaciji sa Eliksirom Anti-Chute Premium. Posle pranja, nanesite sadržaj ampule na razdeljke i lagano umasirajte vrhovima prstiju.

Ocene (0)

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „La Biosthetique Therapie Anti-Chute Premium – Ampule za dubinsku negu protiv starenja i opadanja kose“

Vaš email neće biti objavljen. Neophodna polja su označena *

O brendu
La Biosthetique logo

Lepa kosa je najveći luksuz i naš najjednostavniji modni dodatak. To što je negovana i moderna, zdrava i lepa, čini je tako zavodljivom.

La Biosthétique nudi visoko efikasne, veoma specijalizovane koncepte nege sa individualnim rešenjima za sve probleme kose, velike ili male. To su najnaprednija rešenja sa dugom tradicijom: pre više od 60 godina, francuski biohemičar Marcel Contier osnovao je La Biosthétique.

Upotreba prirodnih sastojaka, pažljiv odnos prema resursima i individualni saveti, sve to ukazuje na činjenicu da je fokus brenda La Biosthétique usmeren na klijenta, na njegovu prirodu i kulturu, njegovo zdravlje, kao i na težnju ka dostizanju potpune lepote.

Spoj najnovijih istraživanja i prirodnih sastojaka.
Posebno namenjen svakom tipu kože i svakom tipu kose.
To je ono čemu težimo.

DRUGI PROIZVODI BRENDA

Rok trajanja

U skladu sa Pravilnikom o kozmetičkim proizvodima (‘Sl.glasnik RS’, br. 60/2019) kojim se, između ostalog, uređuje način deklarisanja kozmetičkih proizvoda. Prema članu 15. Pravilnika, “Za proizvode čiji je minimalni rok trajanja duži od 30 meseci, navođenje minimalnog roka trajanja nije obavezno.

U skladu sa ovim Pravilnikom, na našim proizvodima navodimo „period nakon prvog otvaranja“ (eng.Period after opening – PAO), koji je označen simbolom otvorene teglice, sa označenim brojem meseci i/ili godina i koji označava vremenski period tokom kojeg se proizvod može koristiti bez štetnih posledica po zdravlje potrošača. Napominjemo da ova oznaka nije navedena kod proizvoda kod kojih koncept trajnosti nakon otvaranja nije relevantan, što je, takođe, u skladu sa novodonetim Pravilnikom.

Deklaracija

Vrsta robe: Kozmetički proizvodi
Zemlja porekla: Nemačka
Uvezeno iz: Nemačke
Sastav: videti na pakovanju pod ingredients
Proizvođač: Laboratoire Biosthetique, Pforzheim, Germany
Uvoznik za Srbiju: Aponi d.o.o. Bulevar Despota Stefana 116, Beograd
Prava potrošača: Zagarantovana sva prava kupaca po osnovu zakona o zaštiti potrošača.