State of Mind Natural Elegance edp

State of Mind Natural Elegance edp

11.880,00 RSD27.000,00 RSD

20ml
20ml+20ml
100ml
Procenjeno vreme isporuke: 12.06.2024.
Procenjeno vreme isporuke: 12.06.2024.
Procenjeno vreme isporuke: 12.06.2024.
Procenjeno vreme isporuke: 12.06.2024.
besplatna postarina logo

BESPLATNA
POŠTARINA

preko 5.000,00 RSD

Aponi pokloni

BESPLATNI
UZORCI

uz svaku kupovinu

Kartica logo

NA RATE
BEZ KAMATE

na 12 rata

brza dostava logo

BRZA
ISPORUKA

za 1-2 radna dana

Opis proizvoda

Tajna lepote Odri Hepbern: Da bi vam oči bile lepe, gledajte u plemenite osobe oko sebe. Da biste imali tanak struk, jedite sa onima koji su gladni. Da biste imali divnu kosu, dopustite detetu da u nju uplete svoje prste. Da budete spokojni, hodajte znajući da nikad ne hodate sami. Lepota žene nije u haljinama, liniji ili frizuri, već u njenim očima koje su put ka njenom srcu.

Dugotrajan i prefinjen parfem, Natural Elegance ostavlja trag koji predstavlja zaveštanje blistave unutrašnje lepote. On je odraz privlačne ravnoteže izmedju jednostavnosti i elegancije privlačne žene. Ovaj skladan miris sastavljen je od Zelenog čaja iz provincije Yunnan, izražajnog Osmantusa i sočne Kajsije, prepletenih sa daškom Pačulija ojačanog Ambroksanom.

Mirisna porodica: moderan Chypre

Vrh – Zeleni čaj iz provincije Yunnan, Kajsija
Srce – Ambroksan, Jasmin, Osmantus
Baza – Pačuli, Hrastova Mahovina

Ocene (0)

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „State of Mind Natural Elegance edp“

Vaš email neće biti objavljen. Neophodna polja su označena *

O brendu
State Of Mind Srbija logo

U želji da ostvarim dečji san, počela sam da se bavim parfemima kako bih se suprotstavila nedostatku kreativnosti nametnutom globalizacijom i komercijalizacijom. Na svu sreću, pojava art parfema me je inspirisala da stvorim sopstveni brend STATE OF MIND, brend koji pruža iskustvo u kome se izbor parfema podiže na nivo ceremonije, poput ceremonije ispijanja čaja.

Tako je rođena ideja o nastanku OLFAKTORNE ČAJDŽINICE, u kojoj se na osnovu mirisa i ukusa čaja razvijaju olfaktorni utisci o kolekciji izuzetnih mirisa, koji se savršeno slažu sa čajevima. I čaj i parfem čine da se osećate dobro budeći senzualnost i kreativnost. U procesu selekcije vaše stanje duha se menja podižući energiju i oplemenjujući vaš identitet.

Ceremonija ispijanja čaja je vreme za razmišljanje u kome dominiraju ideje harmonije, poštovanja, čistote i spokojstva. STATE of MIND predstavlja mesto na kome možemo da preoblikujemo sebe preko čula, spajajući umetnost ispijanja čaja sa filozofijom i umetnošću parfema.

DRUGI PROIZVODI BRENDA

Rok trajanja

U skladu sa Pravilnikom o kozmetičkim proizvodima (‘Sl.glasnik RS’, br. 60/2019) kojim se, između ostalog, uređuje način deklarisanja kozmetičkih proizvoda. Prema članu 15. Pravilnika, “Za proizvode čiji je minimalni rok trajanja duži od 30 meseci, navođenje minimalnog roka trajanja nije obavezno.

U skladu sa ovim Pravilnikom, na našim proizvodima navodimo „period nakon prvog otvaranja“ (eng.Period after opening – PAO), koji je označen simbolom otvorene teglice, sa označenim brojem meseci i/ili godina i koji označava vremenski period tokom kojeg se proizvod može koristiti bez štetnih posledica po zdravlje potrošača. Napominjemo da ova oznaka nije navedena kod proizvoda kod kojih koncept trajnosti nakon otvaranja nije relevantan, što je, takođe, u skladu sa novodonetim Pravilnikom.

Deklaracija

Vrsta robe: Kozmetički proizvodi
Zemlja porekla: Francuska
Uvezeno iz: Francuske
Sastav: videti na pakovanju pod ingredients
Proizvođač: Alegria Sas, 36 Rue Des Fontaines, Sevres
Uvoznik za Srbiju: Aponi d.o.o. Bulevar Despota Stefana 116, Beograd
Prava potrošača: Zagarantovana sva prava kupaca po osnovu zakona o zaštiti potrošača.