Swiss Perfection RS-28 Cellular Anti-Oxidant Treatment 7x6ml – Celularni antioksidativni tretman

Swiss Perfection RS-28 Cellular Anti-Oxidant Treatment 7x6ml – Celularni antioksidativni tretman

60.600,00 RSD

Procenjeno vreme isporuke: 24.06.2024.
besplatna postarina logo

BESPLATNA
POŠTARINA

preko 5.000,00 RSD

Aponi pokloni

BESPLATNI
UZORCI

uz svaku kupovinu

Kartica logo

NA RATE
BEZ KAMATE

na 12 rata

brza dostava logo

BRZA
ISPORUKA

za 1-2 radna dana

Opis proizvoda

Intenzivni tretman sa posvetljujućim destvom deluje kao zaštita od slobodnih radikala koji oštećuju ćelije kože.

RS-28 Celularni antioksidantni tretman je 28-dnevni koncentrovani tretman koji se sastoji od seruma i praha, čije spajanje neposredno pre upotrebe omogućava da se očuvaju sva njihova svojstva. Deluje kao zaštitna barijera, pa tako pomaže koži da se odbrani od štetnih uticaja spoljašnje sredine (stresa, zagađenja, UV zraka i zračenja plave svetlosti), koji doprinose prevremenom starenju.

– Štiti kožu od štetnog uticaja spoljašnje sredine
– Suprotstavlja se hiperpigmentaciji, posvetljuje i ujednačava ten
– Bogat je antioksidansima, sprečava i odlaže pojavu vidljivih znakova starenja

Glavni aktivni sastojci:
Anti-aging dejstvo
– Cellular Active IRISA                      

Vraća koži sve karakteristike mlade kože stimulacijom ćelijskog metabolizma, ubrzavanjem regeneracije ćelija, povećanjem oksigenacije tkiva, uspostavljanjem ravnoteže pH vrednosti kože, što joj pruža zaštitu od potencijalno štetnih faktora spoljne sredine.
– Niacinamid                                      
Stimuliše sintezu kolagena kako bi smanjio pojavu finih linija i bora. Poboljšava elastičnost i štiti kožu od štetnih UV zraka i zračenja plave svetlosti.
– Antioksidantni kompleks              
Vitamim A i vitamin E – moćni antioksidansi koji pomažu u poboljšanju teksture kože. Ovaj kompleks daje čvrstinu, zaglađuje i suprotstavlja se slobodnim radikalima.
Dejstvo vitamina C u prahu
– Čist vitamin C                                 

Hermetički je zatvoren u gornjem delu bočice, kako bi se sačuvala njegova svojstva.

Antioksidantna uloga
– Daje svoje elektrone za neutralisanje reaktivnih vrsta kiseonika (ROS) – neutrališe slobodne radikale u ćelijskim strukturama, kao što su proteini, lipidi, DNK, RNK, mitohondrije i ćelijske membrane.

– Daje elektrone za recikliranje drugih antioksidanasa poput vitamina E, kako bi održao njihovu aktivnost i ostvario zaštitnu ulogu.
Dejstvo kofaktora
– Služi kao kofaktor raznim enzimima da bi ih održao aktivnim. Primer su enzimi PROLIN i LIZIN koji učestvuju u sintezi kolagena.
Posvetljujuće dejstvo
– Interakcija sa jonima bakra na mestu aktivne tirozinaze (enzima koji ograničava proizvodnju melanina), tako što sprečava delovanje tirozinaze i smanjuje stvaranje melanina.

Kako se koristi
Pre upotrebe oslobodite prah pritiskom na belo dugme na vrhu bočice. Dobro protresite i ostavite da odstoji jedan minut. Nanesite na lice, vrat i dekolte. Jednom kada se pomeša, sadržaj bočice treba da se upotrebi u roku od 4 dana, da bi se obezbedila optimalna efikasnost aktivnih sastojaka.

Potvrđeno dejstvo
Cellular Anti-Oxidant Treatment deluje kao snažna prirodna barijera koja štiti ćelije kože od oksidativnog stresa. Koža je podmlađena, zaštićena i ujednačena. Sačuvan je njen mladalački izgled.

Ocene (0)

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Swiss Perfection RS-28 Cellular Anti-Oxidant Treatment 7x6ml – Celularni antioksidativni tretman“

Vaš email neće biti objavljen. Neophodna polja su označena *

O brendu
Swiss Perfection Srbija logo

Swiss Perfection proizvodi korišćenjem celularne tehnologije omogućavaju da ćelija ostane neoštećena i aktivna i da se sačuvaju sva korisna dejstva ćelija korena irisa.

Cellular Active IRISA, kompleks bogat enzimima i proteinima, ubrzava regeneraciju ćelija kože, povećava oksigenaciju pora, pruža optimalnu hidrataciju kože, pospešuje metabolizam dermisa i epidermisa, a njegova jedinstvena anti-aging svojstva vidno podmlađuju kožu.

Cellular Active IRISA daje vidljive rezultate na zreloj koži boreći se protiv svih znakova starenja. Na mlađoj koži sprečava i usporava dejstvo vremena. Dan za danom, ten postaje blistaviji, koža je podmlađena i nikad nije zdravije izgledala.

Netaknute aktivne ćelije, čije se visoko energetske i revitalizujuće sposobnosti aktiviraju u dodiru sa kožom, regenerišu strukturu kože i tako podmlađuju kožno tkivo dajući odmah primetne rezultate, kao i dugotrajno korisno dejstvo.

DRUGI PROIZVODI BRENDA

Rok trajanja

U skladu sa Pravilnikom o kozmetičkim proizvodima (‘Sl.glasnik RS’, br. 60/2019) kojim se, između ostalog, uređuje način deklarisanja kozmetičkih proizvoda. Prema članu 15. Pravilnika, “Za proizvode čiji je minimalni rok trajanja duži od 30 meseci, navođenje minimalnog roka trajanja nije obavezno.

U skladu sa ovim Pravilnikom, na našim proizvodima navodimo „period nakon prvog otvaranja“ (eng.Period after opening – PAO), koji je označen simbolom otvorene teglice, sa označenim brojem meseci i/ili godina i koji označava vremenski period tokom kojeg se proizvod može koristiti bez štetnih posledica po zdravlje potrošača. Napominjemo da ova oznaka nije navedena kod proizvoda kod kojih koncept trajnosti nakon otvaranja nije relevantan, što je, takođe, u skladu sa novodonetim Pravilnikom.

Deklaracija

Vrsta robe: Kozmetički proizvodi
Zemlja porekla: Švajcarska
Uvezeno iz: Švajcarske
Sastav: videti na pakovanju pod ingredients
Proizvođač: PP Produits Prestiges SA, 1820 Montreux, Switzerland
Uvoznik za Srbiju: Aponi d.o.o. Bulevar Despota Stefana 116, Beograd
Prava potrošača: Zagarantovana sva prava kupaca po osnovu zakona o zaštiti potrošača.