Welton London Bois de Babylone edp 100ml

Welton London Bois de Babylone edp 100ml

22.800,00 RSD

Procenjeno vreme isporuke: 20.05.2024.
besplatna postarina logo

BESPLATNA
POŠTARINA

preko 5.000,00 RSD

Aponi pokloni

BESPLATNI
UZORCI

uz svaku kupovinu

Kartica logo

NA RATE
BEZ KAMATE

na 12 rata

brza dostava logo

BRZA
ISPORUKA

za 1-2 radna dana

Opis proizvoda

Firenca, 2.oktobar 2007.

Odmarajući u senci čempresa u Boboli vrtovima, iznenada sam uhvatio sebe da sanjarim o visećim vrtovima Babilona. Možda zbog sličnih naziva? Ili zbog veličanstvenosti mita ili stvarnosti?

Mirisna porodica: drvenast, kožni

Vrh – Elemi, list Ljubičice, cvet Smokve
Srce – Tamjan, Koža, Frezija
Baza – Jelenska koža, Kedar, Kašmir drvo

Bois de Babylone je neodoljiv miris koji postiže harmoniju nota drveta i kože. Cvetovi slatke smokve u gornjim notama mešaju se sa lišćem ljubičice i aromatičnim elemijem. Spoj kože i tamjana gradi moćan trag ublažen svežinom frezije. Treperave note srca pojačava kedar u baznim notama sa kombinacijom nežne jelenske kože i finih mošusnih tonova kašmir drveta.

Veoma ekskluzivan i otmen parfem.

Ocene (0)

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Welton London Bois de Babylone edp 100ml“

Vaš email neće biti objavljen. Neophodna polja su označena *

O brendu
Welton London Srbija logo

Prefinjena i moderna elegancija je obeležje prepoznatljive parfemske kuće Welton London.

Englez John-Paul Welton poreklom je iz Nice, odakle je njegov deda. Od najranijeg detinjstva rastao je okružen fenomenalnim mirisima divnih seoskih predela Provanse. Vođen strašću prema parfemima, on lično radi na svim olfaktornim kreacijama, bilo da se radi o parfemima ili kućnim mirisima. U želji da pokaže vrhunsko umeće i ponudi najbolji kvalitet, izabrao je da celokupna proizvodnja ove luksuzne kolekcije bude na jugu Francuske, u Grasu, gradu svetski poznatom po proizvodnji parfema. John-Paul Welton vodi kuću Welton u kreativnom duhu, sledeći svoje instinkte. Ovo je jedna od retkih parfimerijskih kuća koja je ostala nezavisna.

Poslednja kolekcija parfemskih voda je poziv na mirisno putovanje. Ovih sedam mirisa inspirisani su njegovim putovanjima, osećanjima koja je doživeo u pojedinim trenucima, lepotom nekog mesta u Italiji, Egiptu, Španiji, na Srednjem Istoku...

DRUGI PROIZVODI BRENDA

Rok trajanja

U skladu sa Pravilnikom o kozmetičkim proizvodima (‘Sl.glasnik RS’, br. 60/2019) kojim se, između ostalog, uređuje način deklarisanja kozmetičkih proizvoda. Prema članu 15. Pravilnika, “Za proizvode čiji je minimalni rok trajanja duži od 30 meseci, navođenje minimalnog roka trajanja nije obavezno.

U skladu sa ovim Pravilnikom, na našim proizvodima navodimo „period nakon prvog otvaranja“ (eng.Period after opening – PAO), koji je označen simbolom otvorene teglice, sa označenim brojem meseci i/ili godina i koji označava vremenski period tokom kojeg se proizvod može koristiti bez štetnih posledica po zdravlje potrošača. Napominjemo da ova oznaka nije navedena kod proizvoda kod kojih koncept trajnosti nakon otvaranja nije relevantan, što je, takođe, u skladu sa novodonetim Pravilnikom.

Deklaracija

Vrsta robe: Kozmetički proizvodi
Zemlja porekla: Francuska
Uvezeno iz: Francuske
Sastav: videti na pakovanju pod ingredients
Proizvođač: Welton Design UK Ltd, 66 Prescot Street, London
Uvoznik za Srbiju: Aponi d.o.o. Bulevar Despota Stefana 116, Beograd
Prava potrošača: Zagarantovana sva prava kupaca po osnovu zakona o zaštiti potrošača.