Kosa, Nokti

Šta najviše govori o svakoj ženi?

zena sa naocarama i maramom
Negovana kosa, lepe, negovane ruke i naravno uredni nokti.
Uvraženo je mišljenje da muškarac kad ugleda ženu prvo osmotri njene ženske atribute. Medjutim nije sve baš tako.  Ima par stvari koje se ipak malo ranije nametnu. 
Pa da krenemo redom. 

Kosa

Poput kože, nega kose je izuzetno važna. Redovno korišćenje proizvoda za negu sigurno će dati dugoročne rezultate.
Ukoliko pažljivo negujemo kosu, koristimo maske i pakovanja prilikom pranja, pre stilizovanja obavezno neki proizvod koji pruža termalnu zaštitu, na kosi će se sve to vidno odraziti. Ona će izgledati zdravo i odisati sjajem. U tom slučaju bilo da rešimo da je vežemo u jednu lepu i urednu pundju, ili da je neobavezno podignemo ona će uvek delovati savršeno.
Zato dobar šampon, regenera i naravno maska. Vredi truda, jer kosa je uvek u prvom planu i naravno ako i same budemo zadovoljne njenim izgledom odisaćemo samopouzdanjem, a to nema cenu.

Ruke

Ženske ruke. Možda ću zvučati kao princeza koja živi u nekom dvorcu daleko od realnosti. Ali ne. Muškarci sve zapažaju. I koliko god nam u nekim prilikama delovali površno, uvek će zapaziti lepu negovanu ruku i naravno uredne nokte.
Kad smo kod noktiju. Nemojte uvek i po svaku cenu ići na dužinu. Predugi nokti nikad nisu bili IN. I ako se odlučite za izuzetno duge nokte ne treba preterivati sa jakim bojama, i šarama. Može da deluje agresivno i daleko od nežne ženske ruke.
Oblik birajte prema sopstvenom ukusu. Ukoliko ste u kategoriji žena koje ceo život nose špicasto oblikovane nokte, napravite pauzu. Probajte sa kockastijim formama, možda će vam se svideti. Ako se odlučite za frenč sigurno nećete pogrešiti.
Što se tiče izbora boje laka za nokte, tu nema pravila. Činjenica je da sve zavisi od ličnosti, temperamenta.
Do pre deset godina paleta boja je bila znatno manja. Uvodjenjem novih trendova i jarkih boja paleta se znatno proširila i prosto je nezamislivo da salon nema u ponudi crnu, teget, plavu ili zelenu.
Ja se i dalje držim tradicionalnih trendova. 
Na pitanje boja laka uvek odgovorim sa crvena.
Crvena u svim varijantama. 
Moja kozmetičarka kaže da žuta, zelena, crna odlično stoje devojkama koje znaju da ih ponesu.
Što se tiče šara i to je pitanje ukusa. Proleće nam je pred vratima. Prepustite se eksperimentima možda vam se i svidi.

Ostavite komentar

Vaš email neće biti objavljen. Neophodna polja su označena *