Informacije o dostavi

Aponi d.o.o. ima potpisan ugovor sa kurirskom službom GLS i isporuka se vrši na celoj teritoriji Republike Srbije!

Za sve porudžbine primljene do 19h od ponedeljka do petka, okvirni rok isporuke je 2 radna dana za celu teritoriju Republike Srbije. U slučaju da je porudžbina izvršena preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za porudžbine primljene u ponedeljak – dakle idući radni dan.

Ukoliko je način plaćanja preko računa, isporuka je do 2 radna dana, nakon evidentiranja uplate.

Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.

Dodatne informacije

Artikli će biti zapakovani tako da ne mogu biti oštećeni uobičajenim rukovanjem robom u transportu. Prilikom preuzimanja proizvoda kupac je dužan da proveri eventualna oštećenja i odmah ih reklamira dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbije da preuzme pošiljku na kojoj su vidljiva spoljašnja oštećenja. Sve naknadne reklamacije proizvoda zbog oštećenja nastalih prilikom dostave neće biti uvažena.

Prilikom preuzimanja proizvoda, kupac je obavezan da potpiše otpremnicu koju uzima dostavni radnik GLS kurirske službe. Otpremnica se smatra potvrdom o dostavi i preuzimanju robe.

Ograničenja isporuke robe

Isporuka artikala kupljenih na sajtu www.aponi.rs se vrši isključivo na teritoriji Republike Srbije. Isporuka van teritorije Republike Srbije trenutno nije moguća.

Cena isporuke

Za sve porudžbine kojima je iznos veći od 5.000 RSD , isporuka robe se ne naplaćuje.
Za sve porudžbine kojima je iznos manji od 5.000 RSD, isporuka robe se naplaćuje 350,00 RSD.

Za sva dodatna pitanja, reklamacije ili proveru trenutne lokacije vaše pošiljke, molimo Vas da nas kontaktirate na sledeću e-mail adresu: [email protected]