Swiss Perfection

Celularno nasleđe

Swiss Perfection je zasnovan na nasleđu koje je otac preneo svome sinu.

Otac je švajcarski filantrop, vlasnik najpoznatije anti-aging klinike na svetu, koji čvrsto veruje u korisno dejstvo celularne tehnologije. Začetnik je istraživanja na polju ćelija koja su doživela priznanje širom sveta. Na osnovu tih istraživanja razvio je prvu celularnu kozmetičku liniju baziranu na životinjskim ćelijama.

Sin je neumorno radio kako bi usavršio pronalaske svoga oca na polju celularne kozmetike. Njegov vizionarski duh i shvatanje da se okolina stalno menja učvrstili su njegovo mišljenje da savršena ćelija mora da bude biljnog porekla. Posle istraživanja u celom svetu, u blizini Montrea je došlo do otkrića biljne ćelije koja ima neverovatnu moć i podmađujuće dejstvo.

Swiss Perfection je prvi brend koji u kozmetici primenjuje tehnologiju ekstrakcije biljnih ćelija. Koristeći Cellular Active IRISA kompleks, kompanija sledi put švajcarske porodice koja je bila začetnik na ovom polju, sa ciljem da stalno pruža najnaprednija rešenja u oblasti anti-aging nege.

Otkriće

Genijalnost osnivača vizionara ogleda se u tome što je alternativu životinjskim ćelijama tražio u carstvu biljaka. Bio je pravi izazov pronaći biljke čije ćelije pokazuju iste podmađujuće sposobnosti kao životinjske ćelije.

Nekoliko godina je njegov internacionalni tim naučnika vršio nebrojene eksperimente. Ispitivali su razne biljke, ali bez uspeha. Bili su na ivici da odustanu, kada je jedan od naučnika pogledao kroz prozor. Bio je divan prolećni dan i cvetalo je prvo cveće. Bio je zapanjen činjenicom da su cvetovi irisa jači i brojniji nego prethodne godine, uprkos zimskim temperaturama. Iznenada je postao svestan neverovatne sposobnosti ove biljke da se regeneriše. Tako je odličio da je ispita sa svojim timom za istraživanja i razvoj.

Rezultati su bili van svih njegovih očekivanja jer su ćelije korena irisa pokazale mnogo bolja svojstva od životinjskih ćelija. Pored toga, njihova priroda ih čini kompatibilnim sa većinom ćelijskih tipova. Iz tih pronalazaka njegov tim je razvio kompleks Cellular Active IRISA i brend Swiss Perfection. Zbog svojih korisnih dejstava na više polja, ovaj sastojak je uključen u sve proizvode ovog brenda.

Naučnici i danas beru jedinstveni Iris Germanica iz netaknutih vrtova dvorca, kako bi pružili ekskluzivno i luksuzno iskustvo u nezi kože.

 Zamak Vullierens, sagrađen 1706.godine, vlasništvo je ove porodice i predstavlja čudesnu zemlju cvetova irisa sa više od 400 vrsta iz celoga sveta.

Na imanju se nalaze najveći evropski vrtovi posvećeni ovom cvetu. Sa tog bogatog tla biraju se samo   najsavršeniji cvetovi biljke Iris Germanica, kako bi se iz ćelija korena irisa izdvojio ekskluzivni kompleks Cellular Active IRISA, zaštitni znak ovog brenda.

Cellular Active Irisa

Korišćenje celularne tehnologije omogućava da ćelija ostane neoštećena i aktivna i da se sačuvaju sva korisna dejstva ćelija korena irisa.

U prvom koraku našeg jedinstvenog procesa izoluju se čitave i netaknute ćelije korena. One zatim podležu mikronizaciji (postupku kojim se neki objekt solidne strukture razbija na čestice veličine mikrona), kako bi se obezbedilo sigurno prodiranje njihovih glavnih aktivnih sastojaka u kožu.

Sledeći koraci ove posebne tehnike omogućavaju njihovu stabilizaciju, a zatim i bezbednost i očuvanje Cellular Active IRISA kompleksa. Na kraju, Cellular Active IRISA postaje aktivan deo Swiss Perfection kozmetičkih proizvoda.

Cellular Active IRISA, kompleks bogat enzimima i proteinima, ubrzava regeneraciju ćelija kože, povećava oksigenaciju pora, pruža optimalnu hidrataciju kože, pospešuje metabolizam dermisa i epidermisa, a njegova jedinstvena anti-aging svojstva vidno podmlađuju kožu.

Netaknute aktivne ćelije, čije se visoko energetske i revitalizujuće sposobnosti aktiviraju u dodiru sa kožom, regenerišu strukturu kože i tako podmlađuju kožno tkivo dajući odmah primetne rezultate, kao i dugotrajno korisno dejstvo.

Rezultati

Time što štiti ćelijsku DNK, vidno podmlađuje kožu i omogućava njenu veću regeneraciju.                                        

Pruža zaštitu od štetnih uticaja okoline, stimuliše ćelijski metabolizam i podstiče prirodni proces obnove kože, tako što je snabdeva glavnim hranljivim sastojcima i omogućava optimalan nivo hidratacije.

Testovi su pokazali da ga veoma dobro podnosi i osetljiva koža, uprkos činjenici da sadrži  visoku koncentraciju aktivnih elemenata.

Smanjuje degradaciju DNK ćelija kože. Sastavljen od visoke koncentracije enzima i proteina, Cellular Active IRISA ima potvrđenu sposobnost da smanji propadanje ćelijske DNK. Ova degradacija je prouzrokovana napadima slobodnih radikala na kožu. Mlada koža može da se oporavi od tih oštećanja, ali za stariju kožu to postaje sve teže i teže. Na kraju, ukoliko se ne odgovori na te napade, dolazi do degeneracije ćelija, što prouzrokuje nastanak bora, gubitak elastičnosti i pojavu drugih znakova starenja kože.

Štiti kolagen. Cellular Active IRISA takođe štiti kolagen u koži. Budući da je protein koga ima najviše u telu, kolagen je prisutan u strukturnim tkivima kao i u potkožnoj strukturi. Kolagen je takođe meta napada slobodnih radikala, koji slabe njegovu strukturu i prouzrokuju bore i opuštanje kože.

Antioksidantna svojstva. Cellular Active IRISA ima značajna antioksidantna svojstva. Zbog toga ima mogućnost da zaštiti ćelije od štetnog dejstva slobodnih radikala. Ćelije su zaštićene od prevremenog starenja.

Cellular Active IRISA daje vidljive rezultate na zreloj koži boreći se protiv svih znakova starenja. Na mlađoj koži sprečava i usporava dejstvo vremena. Dan za danom, ten postaje blistaviji, koža je podmlađena i nikad nije zdravije izgledala.

NAUČNO DOKAZANA
Efikasnost

Dragoceni sadržaj korena irisa izdvojen je ekskluzivnom tehnologijom kako bi se sačuvao maksimalan biološki potencijal.

Proizveden po najvišim standardima kvaliteta, Cellular Active IRISA deluje direktno na ćelije kože aktivirajući njihovu regeneraciju.

Faktori koji uzrokuju strenje kože su izlaganje UV zracima, ćelijski oksidativni stres usled dejstva slobodnih radikala i promene na ćelijskoj DNK.

Uloga kompleksa Cellular Active IRISA je da zaštiti kožu, ojača njenu strukturu i stimuliše sintezu kolagena.

Njegova veoma snažna antioksidantna svojstva pružaju zaštitu od štetnog dejstva slobodnih radikala.

Štiti ćelijsku DNK i sprečava starenje ćelija.

Kvalitet

Vođen željom da neprestano pruža najnaprednija rešenja u oblasti ekskluzivne anti-aging nege kože, Swiss Perfection je zahvaljujući svom kompleksu Cellular Active IRISA izgradio značajnu svetsku reputaciju, naročito na polju tehnologija za negu kože. Swiss Perfection neguje nasleđe švajcarske porodice koja je bila začetnik na ovom polju i odlučan je u želji da očuva ekskluzivnost brenda.

Sve Swiss Perfection formule sadrže dobro čuvanu tajnu – kompleks Cellular Active IRISA.  Pažljivo su stvarane sve dok ne dostignu savršenstvo. Osim toga, Swiss Perfection je brend snažno vezan za Alpe, čija se kompletna proizvodnja odvija u Švajcarskoj, uključujući kompleks Cellular Active IRISA, čistu vodu tih divnih predela, kao i niz alpskih biljaka čija su korisna dejstva na kožu potvrdili njihovi zahtevni klijenti.

Sarađuju samo sa najvećim profesionalcima na polju nege lepote, kako bi bili sigurni u poštovanje visokih standarda kvaliteta i ekskluzivnosti.  Veoma je bitno da Spa centri sa kojima sarađuju odaju sliku njihovog ekskluzivnog sveta i da pružaju svojim klijentima najstručniju uslugu i Swiss Perfection iskustvo na svetskom nivou.

Istorijat

Pravi švajcarski pejzaž u kome je nastao ovaj brend, livade i vrhovi Alpa, ukazuju na njegovo poreklo, bogat istorijat i nasleđe. Sve je počelo u Montreu, biseru smeštenom na obalama Ženevskog jezera, koji uživa neospornu reputaciju zbog svojih celularnih tretmana za podmlađivanje.

1931 – Celularna Terapija
Prva istraživanja u oblasti celularne terapije u Montreu (Švajcarska).

1978 – Razvoj Ekskluzivnog Celularnog Kompleksa
Švajcarski filantrop i vlasnik najpoznatije anti-aging klinike na svetu nalazi inspiraciju u naprednim tretmanima podmađivanja Celularnom Terapijom, kako bi razvio ekskluzivan celularni kompleks zasnovan na životinjskim ćelijama.

1995 – Potraga za savršenom Ćelijom
Sin nasleđuje strast za proučavanjem ćelija i usavršava očeve pronalaske u oblasti Celularne Kozmetike. Tokom nekoliko godina, njegov internacionalni tim naučnika vrši ispitivanja kako bi našao izuzetnu i neuporedivu formulu za negu kože. U toku tog traganja za savršenom ćelijom, došlo je do zaokreta kada je fokus usmeren na biljne ćelije.

1998 – Nastanak brenda Swiss Perfection
Kao pravi vizionar, svoju potragu za savršenstvom usmerava na carstvo biljaka.
Tako je rođen Swiss Perfection, prava švajcarska celularna nega kože, zasnovana na biljnim ćelijama.

RS-28 Cellular Rejuvenation Serum – čuveni prvi proizvod u liniji Swiss Perfection, namenjen je suprotstavljanju prvim znacima starenja kože. Ovaj serum štiti kožu od prevremenog starenja i štetnih uticaja spoljne sredine. Njegova moćna formula smiruje upalna stanja kako bi zaštitila ćelijsku strukturu. Koži se vraća jedrina, dobija intenzivnu hidrataciju, smirena je i podmlađena. Ovaj izuzetni eliksir, vrhunac celularne tehnologije, još uvek je pravi simbol ovog brenda i njegovog velikog uspeha.

2002 – Predstavljanje proizvoda Swiss Perfection Cellular Perfect Lift Serum i Cellular Perfect Lift Cream
Dva luksuzna proizvoda zasnovana na Celularnoj Terapiji, sa visokom koncentracijom biotehnoloških sastojaka,  imaju značajna regenerativna svojstva i deluju kao prirodan lifting.

2009 – Swiss Perfection sa kompleksom Cellular Active IRISA
Istraživanja širom sveta dovode do otkrića u blizini Montrea, gde su počela prva ispitivanja. Veoma moćna ćelija sa anti-aging dejstvom pronađena je u korenu biljke Iris Germanica. Ovo naučno otkriće upotpunjuje drugi ciklus revolucionarnih proizvoda ove porodice, pionira na polju celularne kozmetike, stvaranjem savršene linije na biljnoj bazi: Swiss Perfection sa kompleksom Cellular Active IRISA.

Swiss Perfection predstavlja 6 novih proizvoda koji se pridružuju slavnom RS-28 Cellular Rejuvenation serumu. Visoko tehnološka linija RS-28  nudi ciljana rešenja za podsticanje 28-dnevnog ciklusa obnove ćelija, kako bi omogućila intenzivan oporavak dubokih oštećenja i sprečila starenje kože, od preventivne nege do veoma intenzivnih tretmana koji daju trenutno vidljive rezultate.

2016 – Predstavljanje Cellular Perfect Men linije
Četiri ciljana tretmana specijalno su namenjena muškoj koži. Pružaju intenzivnu dubinsku regeneraciju i dnevnu hidrataciju, uključujući i najbolju zaštitu od prevremenog starenja.

2019 -  Priča se nastavlja...
Kao prvi brend koji je primenio tehnologiju ekstrakcije biljnih ćelija u kozmetici, Swiss Perfection želi da  ponudi vrhunske tretmane za negu kože zasnovane na najnovijoj  tehnologiji i ekskluzivne programe nege u budućnosti.