Naša prica

John Masters, vodeći stilista u New York-u imao je jednostavnu, ali radicano ideju 1994. godine. Verovao je da je priroda najbolji izvor čiste lepote. Njegova lična strast za zdravim, holističkim životom postala je profesionalni poziv, udaljivši John-a iz svetlog sveta Njujorških salona da sledi bolji, nežniji način nege kose.

John je počeo da radi sa najboljim dostupnim organskim sastojcima i vidjajući klijente iz svog malenog stana na Menhetnu, ubrzo je otvorio prvi svetski salon „čistog vazduha“ u Soho-u. Bio je to revolucionarni koncept salona koji nije koristio štetna bojila i hemijske tretmane, čak ni lak za kosu.

Danas je John-ova jedinstvena vizija postala globalni brend koji i dalje transformiše organsku i prirodnu industriju lepote. Decenije stručnosti i inovacija evoluiralo je u nekoliko ručno radjenih proizvoda napravljenih s pažnjom preko sudopera u kompletnu liniju za negu kose, kože, tela i aromaterapiju.

Zašto organsko?

Verujemo da je priroda najbolji izvor za pravljenje proizvoda visokih performansi, verujemo u savršeno prirodnu lepotu.

Jer kada izgledate i osetite svoje najbolje, vaša lepota govori sama za sebe.

Koristeći sastojke koje prepoznajete – na primer, lavanda, ruzmarin, šipak – odajemo počast John-ovoj ranoj kuhinjskoj hemiji, kada je kupovao na pijaci svojih lokalnih farmera i prodavnica začina kako bi stvorio svoje prve proizvode. Mnogi od ovih sastojaka korišteni su kao isprobani i istinski lekovi u kulturama širom sveta.

Ove sastojke shvatamo ozbiljno i biramo organski oblik kad god je to moguće.

Jer organski je najčistiji oblik bilo kojeg sastojka koji možete pronaći. Njegove performanse su u najvećem prirodnom stanju. Sadrži sve vitamine, minerale i antioksidanse koje eventualno može.

Zato verujemo u snagu organskog.