Aponi Veleprodaja

Dobrodošli u našu veleprodaju! Namenjena je samo frizerima.

Kako biste prešli na veleprodajni deo sajta za poručivanje potrebno je da ovde napravite nalog ili se ulogujete (ukoliko nalog već imate).

Prilikom kreiranja naloga potrebno je da unesete podatke Vaše firme (naziv, adresa i PIB), kako biste pristupili veleprodajnim cenama i artiklima dostupnim samo za salonsku upotrebu.

Kao kompanija želeli smo da Vama frizerima pojednostavimo sam proces poručivanja, prikažemo trenutne akcije, ponude i sve druge uslove na jednom mestu.

Posebne pakete možete pogledati i ovde.

Brendovi

Ispod ćemo Vam ukratko malo više objasniti o brendovima koje zastupamo..

Dikson je nastao 1965. godine i na svetskom nivou postao simbol italijanskog preduzetništva u oblasti kozmetike. Poznat je po profesionalnim proizvodima za kosu koji predstavljaju spoj kreativnosti made in Italy i delotvorne i kompletne linije proizvoda sa efikasnim formulama, jednostavnim za upotrebu u salonu i kod kuće.

Dikson Color farba za kosu

Oksidativna krem boja za kosu sa ekstraktom biljnih matičnih ćelija, hijaluronskom kiselinom i uljem konoplje.
Dikson Color zagarantovano omogućava izvanredno pokrivanje sede kose i dugotrajnu boju.

Karakteristike:
- bez parabena i SLS sulfata
- tuba od 120 ml, dermatološki testirano
- 100% pokrivanje sede kose bilo kojom nijansom
- široka lepeza nijansi
- prirodni odsjaji izuzetne blistavosti 
- postojana boja

Nijanser možete pogledati ovde.

Više o brendu Dikson možete pročitati ovde.

Dikson farba za kosu
Joico Srbija logo nega kose

Radost (JOI) pocinje iznutra

Zdrava kosa za svakoga, bilo gde, bilo kada!

• Drastično jača, zdravija kosa – čak i nakon samo jedne upotrebe
• Dugotrajno obnavljajuće dejstvo
• Kosa je sjajna kao nikada ranije!

Lepota zdrave kose počinje korišćenjem najfinijih i najkorisnijih sastojaka i tehnologija na svetu. Svi naši proizvodi sadrže pametnu tehnologiju regeneracije, a neki čak sadrže i tehnologije koje sprečavaju sva oštećenja.

K-Pak Professional Hair Repair System

Jeste li ikad pomislili da je moguće vratiti u život potpuno oštećenu, uništenu, beživotnu kosu? Upoznajte najtraženiji sistem u 4 koraka koji se razlikuje od svega na tržištu. Ovaj sistem sadrži K-Pak dubinski regenerator, u svetu nagradjivan više od 20 godina! Posle ovog tretmana kosa je potpuno obnovljena i preporodjena.

• Jedini salonski tretman koji sadrži sistem za zaštitu kose (Hair Protection System™), zahvaljujući kome se kosi vraća sposobnost oblikovanja, hidrira se i postaje manje porozna kako bi oštećena kosa bila obnovljena, sjajna, glatka i jaka – što klijent odmah primećuje.
• Omogućava da se lakše oblikuje posle hemijskih tretmana – bojenja i trajne ondulacije.
• Kosu čini jačom, zdravijom i lepšom nego ikada ranije.
• Pruža klijentu prijatan osećaj, omogućava mu da se još više opusti i uživa u salonu.

Više o brendu Joico možete pročitati ovde.

La Biosthetique Srbija logo

Porodična kompanija La Biosthétique bavi se razvojem i proizvodnjom veoma efikasnih kozmetičkih preparata za kosu i kožu koji se ekskluzivno prodaju u salonima širom sveta. U centru njihove filozofije uvek se nalazi čovek: bilo da se radi o klijentu, poslovnom saradniku ili zaposlenom. La Biosthétique ima više od 8000 partnerskih salona i 500 zaposlenih širom sveta.

Upotreba prirodnih sastojaka, pažljiv odnos prema resursima i individualni saveti, sve to ukazuje na činjenicu da je fokus brenda La Biosthétique usmeren na klijenta, na njegovu prirodu i kulturu, njegovo zdravlje, kao i na težnju ka dostizanju potpune lepote.

U svakoj bočici, svakoj tubi, svakoj kapi: kvalitet je doveden do savršenstva. To je cilj našeg istraživanja, naš način proizvodnje. Fokus je usmeren na svaki proizvod uz poštovanje ekoloških uslova. Kao posledica takvog pristupa, La Biosthétique predstavlja najnovije pronalaske u oblasti dermatologije i biohemije, testirane u laboratorijama i praksi – prirodne, efikasne, predivne.

Ako je nešto kvalitetno, znači da je dobro. Ako je dobro, znači da je korisno: proizvodi su posebno prilagođeni potrebama kose i kože glave, efikasni i bez neželjenih reakcija. Da bi nešto bilo dobro za La Biosthétique, treba voditi računa o svakom aspektu. Sve je međusobno povezano. Kvalitet nije stanje, to je stav kome morate udahnuti život. To je ono što radi La Biosthétique. Sasvim prirodno, svakoga dana, tokom cele godine.

Boja inspiriše i zavodi. 
La Biosthétique spaja inspiraciju, najbolje sastojke i najsavremenija istraživanja sa trendovima metropole. Rezultat je neverovatno raznovrstan sistem boja sa beskrajnim mogućnostima kombinovanja – paleta čiste kreativnosti. To omogućava da svaki klijent dobije svoju ličnu i jedinstvenu boju, punu sjaja.

Više o brendu La Biosthetique možete pročitati ovde.

Acca Kappa Srbija logo

Acca Kappa, porodična kompanija osnovana davne 1869. godine, italijanska je priča o životnom stilu, kulturi i eleganciji.

Acca Kappa Professional je kolekcija koju H. Krüll posvećuje najvećim profesionalcima u svetu frizera, berberina i šminkera. Sve četke za kosu, češljevi i četke za šminkanje prave se isključivo u Italiji, od vrhunskih materijala i po najsavremenijim tehnologijama, u kombinaciji sa zanatskim umećem koje predstavlja istorijsko nasledje naše kompanije. Svaki detalj pokazuje kvalitet koji naše proizvode čini savršenim u onome čemu su namenjeni. Pažljivo smo ih proučili kako bismo vam ponudili najbolju ergonomiju, performanse, udobnost i dugotrajnost. Pozivamo vas da ih otkrijete.

Stara fabrika u srcu predivnog grada Treviza.

Prestižni brend sa bogatom tradicijom specijalizovan za proizvodnju profesionalnih četaka, parfema i proizvoda za negu tela.
Četiri generacije vrhunskih zanatlija ugradile su veliku ljubav prema preciznosti i apsolutnu posvećenost lepoti u svaki detalj svakog proizvoda. U našoj fabrici rade samo vrhunski majstori zanatlije, zaljubljenici u svoj posao, sposobni da svakom predmetu pruže neophodnu završnu ručnu obradu. 
Porodično preduzeće koje je ostalo verno trajnim vrednostima: ljubavi prema prirodi i kulturi, jednostavnom i harmoničnom načinu života, proizvodnji isključivo u Italiji.

Više o brendu Acca Kappa možete pročitatiovde.

Leonor Greyl Srbija nega kose

Kao začetnik prirodne nege kose 1968. godine, Leonor Greyl od tada stvara izuzetne proizvode visokog kvaliteta, koristeći najbolje sastojke prirodnog porekla koji daju vrhunske rezultate i čine kosu blistavom i prelepom.

Ovo je jedinstvena filozofija zasnovana na inovativnom konceptu personalizovane nege. Leonor Greyl, zahvaljujući svom iskustvu i znanju, unosi novine u stvaranju nežnih proizvoda na bazi prirodnih blagih sastojaka, savršeno prilagodjenih različitim stanjima kože glave i kose i njihovim estetskim zahtevima.

Ekološki proizvodi koji štite okolinu i nisu testirani na životinjama.

Linija od 40 čistih, jedinstvenih prirodnih proizvoda:

– Luksuzni proizvodi za negu visokog kvaliteta, koji daju odlične rezultate
– Stroga selekcija prvoklasnih prirodnih sastojaka
– Prefinjeni i nežni mirisi voća i cveća
– Jedan proizvod omogućava postizanje višestrukih rezultata: hidrira, omekšava, hrani i obnavlja.
– Stručno mišljenje o nezi, zdravlju i lepoti kose zahvaljujući jedinstvenom pristupu personalizovane nege.
– Proizvodi bez silikona, katrana, sulfata i parabena
– Ekološki proizvodi koji poštuju okolinu.
– Nisu testirani na životinjama

Više o brendu Leonor Greyl možete pročitati ovde.