Filozofija

Kreator parfema, umetnik i preteča u duši, Molinard, se razlikuje svojim posebnim stilom. Predivni sastojci utkani su u retke i ekskluzivne parfeme. Odlikuje ih izuzetno dugotrajan mirisni trag. Već 170 godina ova kuća raspolaže retkim umećem svojih predaka.

Naša prica

Priča o parfimerijskoj kući Molinard je od 1849. godine blisko povezana sa istorijatom Grasa, svetske prestonice parfema. Smešten izmedju mora i planina, Gras je zahvaljujući izvanrednom geografskom položaju i savršenoj klimi predodredjen za uzgajanje parfemskog cveća. Ovde, kao ni na jednom drugom mestu, cveće govori svojim mirisom!

Njegova berba je porodično zanimanje koji se sa strašću prenosi sa generacije na generaciju. Na ovoj zemlji koja nas inspiriše, svake godine se uberu tone cvetova zbog svojih mirisnih svojstava: Ruža u maju, Jasmin u avgustu, zatim Iris, Tuberoza, Ljubičica, Naradžin cvet, koji doprinose lepoti Grasa. Sve kreacije Molinard parfema su inspirisane ovim divnim sastojcima.

Bezuslovna ljubav prema prefinjenim materijama je podsticaj sa kojim Cilia Lerouge-Benard, peta generacija i prva žena na čelu kuće Molinard, nastavlja njeno nasledje opremenjujući dragocene mirise izuzetnim bočicama, potpisanim od strane najvećih majstora stakla kao što su Rene Lalique, Baccarat i Julien Viard, nagradjivanih mnogobrojnim priznanjima za izuzetnu kreativnost.

Vanvremenski i prefinjeni, neponovljivi mirisi ove kuće odraz su otmenog i prepoznatljivog stila. Svaki parfem otkriva svoju jačinu i dubinu, spajajući raskoš i autentičnost, tradiciju i nasledje.