Revitalash cosmetics logo Srbija

 

Dobrodošli u RevitaLash Cosmetics

Premijum brend sa vrhunskom linijom proizvoda razvijenih od strane lekara i višestruko nagrađivanim rešenjima za negu, osmišljenim da revitalizuju, učine zdravijim i istaknu prirodnu lepotu trepavica, obrva i kose.

Priča o brendu

Priča o brendu RevitaLash® Cosmetics počela je 2006. godine, sa samo jednim proizvodom - našim originalnim serumom za regeneraciju trepavica - inspirisanim ogromnom ljubavlju između osnivača, doktora medicine Michaela Brinkenhoffa i njegove voljene supruge Gayle, stvorenog u želji da joj pomogne kako bi se osećala lepom u toku junačke borbe sa rakom dojke. Iz tog jednog, originalnog proizvoda, potekao je čitav niz kozmetičkih rešenja za negu, kojima se oživljava prirodna lepota i duh svih žena, istovremeno dajući doprinos povodu koji je pokrenuo celu priču. RevitaLash® Cosmetics odaje počast hrabrosti i snazi koju je Gayle ispoljila, podizanjem svesti o raku dojke, istraživanjima i edukacijama tokom cele godine, ne samo u oktobru.

Eternally Pink traka je obeležje našeg zaveta.

Upoznajte Dr. Brinkenhoffa

Budući da sam po zanimanju lekar, moj ulazak u svet kozmetike podstaknut je isključivo željom da pomognem svojoj supruzi Gayle. Tokom borbe sa metastazom raka dojke, govorila je kako je bolest uzela danak njenom izgledu - naročito njenim lomljivim, beživotnim trepavicama. Osećala je da to umanjuje njeno samopouzdanje i lepotu. Morao sam nešto da učinim kako bih joj pomogao. Koristeći svoje znanje iz oftalmologije i strast prema istraživanju, rukovodeći se naukom i visokim bezbednosnim standardima, razvio sam inovativni kozmetički proizvod, regenerator za trepavice koji je zaista pomogao da njene trepavice postanu lepše. Bila je oduševljena, i tako je rođen RevitaLash® Cosmetics.

Do danas su bezbednost, poverenje, inovativnost i pomoć drugima ostali stubovi naše kompanije. Iako je linija naših proizvoda tokom godina proširena, ja i dalje verujem da “lepota počinje sa trepavicama”. Iskreno se nadam da ćete, pošto upoznate naše inovativne proizvode za negu trepavica, obrva i kose, steći samopouzdanje i osetiti se lepim iznutra i spolja.

Naš zavet

RevitaLash® Cosmetics odaje počast hrabrosti i snazi našeg suosnivača Gaile Brinkenhoff i žena svuda u svetu tako što podržava svest o raku dojke, istraživačke i obrazovne inicijative tokom cele godine, a ne samo u oktobru.

Eternally Pink traka je obeležje našeg zaveta.

Revitalash Eternally pink logo

RevitaLash Cosmetics katalog možete pogledati na ovom linku.