Julisis

Naša filozofija

„božansko počiva u kamenu,
diše u biljkama, sanjari u
životinjama a budi se u ljudima.“

JULISIS je nova nega kože za 21.vek. Mi smo energetski sistem za negu kože visoke frekvencije, sposoban da unese promene – potpuno različit od industrijskih standarda. Sa JULISIS proizvodima nema potrebe za ljuštenjem, pilingom, upotrebom kiselina ili drugih sintetičkih hemijskih supstanci. Naše telo apsorbuje sve što nanesemo, a mi želimo da sačuvamo zdravlje naših klijenata i optimalne funkcije njihove kože.

U JULISIS biobotaničkim proizvodima nalaze se veoma moćne pažljivo uzgajane lekovite biljke, uglavnom iz vrta starog više od 100 godina u severnoj Italiji – daleko od industrije i zagađenja. Koristimo stare recepte i kombinujemo ih sa najsavremenijim procesima proizvodnje, sledeći stroga evropska farmaceutska uputstva.

U našim jedinstvenim alhemijskim formulama, koje su u skladu sa vašim prirodnim bioritmom, nalaze se cvetna eterična ulja i biljne matične ćelije u kombinaciji sa esencijama tečnog zlata, srebra i dragog kamena. Koristimo poseban proces biofermentacije, kako bi stvorili veoma efikasne žive probiotike. Sve naše formule dovode vašu kožu u optimalnu, prirodnu ravnotežu, bez pojave alergijskih reakcija.

Da biste zračili i širili blistavi sjaj,
vaše unutrašnje i spoljašnje biće treba
da budu u stanju savršenog zdravlja i harmonije.

Najvažnije za postizanje blistave kože je funkcionalna ph barijera. Sve počinje našim blagim i temeljnim umivanjem, kako bi se ustalio nivo ph vrednosti.

Svi JULISIS preparati treba da se koriste u umerenim količinama, kako ne bi došlo do prezasićenosti kože, već do podsticanja njenih vitalnih funkcija. Poštovanje naših propisanih rituala dovešće do velikog vidljivog poboljšanja. Hvala vam na poverenju! Dopustite svojoj koži da prodiše a srcu da zasija...

Seme je brižno posejano,
Gajeno i ručno brano
Polako se sušilo na svili zategnutoj
U drvene ramove. Na taj način
Sačuvana su divna „spoljna“ obeležja
Lekovitih biljaka – kao znak
Njihove „unutrašnje“  lepote

        Julius Eulberg
            Osnivač

- JLGE (JULISIS liquid gold essence* –  esencija tečnog zlata) je najčistiji aktivni oblik zlata. Zajedno sa elementom Sunca bistri um, unosi harmoniju i daje energiju. Vaše telo proizvodi zlato kao oligoelement, pomaže u regulisanju proizvodnje hormona.U Ajurvedi kao učenju se smatra da dragoceni metali jačaju srce i nervni sistem, povećavaju izdržljivost i snagu volje. Zlato ojačava ćelijske zidove. Rezultat je zdrava, meka koža blistavog izgleda.

- JLSE (JULISIS liquid silver essence* –  esencija tečnog srebra) stimuliše parasimpatički nervni sistem, umiruje i unosi ravnotežu. U skladu sa elementom Meseca, naše tečno srebro pomaže proces noćne detoksikacije vaše kože. Obnavljajuće i umirujuće dejstvo poboljšavaju vaš ten i održavaju elastičnost. Ako ga upotrebljavate svako veče, vaša koža će biti čistija, zaglađenija i čvršća.

- JLCE (JULISIS liquid copper essence* –  esencija tečnog bakra) – u skladu sa elementom Venere oživljava materije u ljudskom organizmu. Bakar kontroliše metabolizam, ima pročišćujuće dejstvo i podstiče regeneraciju.

Bakar kao prirodni mineral stvara kolagen, održava čvrstinu kože i njen mladalački izgled.

- JLPE (JULISIS liquid platinum essence* –  esencija tečne platine) u skladu sa Ketu Mesecom, aktivira sistem oksigenacije unutar ćelije i stimuliše vitalne funkcije vaše kože.

Energija platine u polju ljudske energije oplemenjuje, pruža podršku i ojačava. Vaša koža će biti osvežena, zdrava i čvrsta.

Tečni dragoceni metali
i lekovito kamenje
= alhemijska transformacija

- JLWPE (JULISIS liquid white pearl essence* –  esencija tečnog belog bisera) – u skladu sa Mesecom – deluje na energiju centra za transformaciju. Esencija aktivira i oplemenjuje emocionalnu svest, povećava harizmu. Veoma hidrirajuća svojstva bisera održavaju fiziološku ravnotežu vaše kože.

Nastao iz najtvrđeg kamena na Zemlji, JLDE (JULISIS liquid diamond essence* – esencija tečnog dijamanta) – u skladu sa Venerom – poseduje najveću zaceljujuću moć. Tečni dijamant pomaže da se oslobode suptilni energetski tokovi u vašem telu. Po ajurvedinom učenju, dijamant ojačava imuni sistem i deluje kao čuvar mladosti. U našim preparatima, tečni dijamant pojačava dejstvo svih drugih aktivnih sastojaka.

- JLRE (JULISIS liquid ruby essence*-  esencija tečnog rubina) – u skladu sa Suncem – ima stabilizujuće i stimulišuće dejstvo.

Ajurvedski „sunčev kamen“ podstiče radost življenja, vitalnost, snagu i dinamičnost. Rubin pomaže da vaša koža postane manje osetljiva i izgradi zaštitnu barijeru.

LIFTING ZLATO

Naša patentirana esencija tečnog zlata jlge* najčistiji je oblik zlata visoke frekvencije – u skladu sa Suncem. Bistri um, unosi harmoniju i energiju. Kao oligoelement koga proizvodi naše telo, zlato pomaže u regulisanju lučenja žlezda koje proizvode hormone. Ajurveda kao učenje smatra da dragoceni metali jačaju srce i nervni sistem, povećavaju izdržljivost i snagu volje. Dejstvo zlata može se pojačati kombinovanjem sa drugim lekovitim kamenjem.

VELIKA LEKOVITA MOĆ  KOJU IMA JGLE* STIMULIŠE STVARANJE AKTIVNE ĆELIJE I OJAČAVA ĆELIJSKE ZIDOVE. USPOSTAVLJA SE RAVNOTEŽA IZMEĐU UNUTRAŠNJEG I SPOLJAŠNJEG. REZULTAT JE ZDRAVA, MEKA I BLISTAVA KOŽA.

Ne iznenađuje upotreba ovih dragocenih supstanci u kozmetičkoj hirurgiji. Zlatne niti se postavljaju ispod kože da popune opuštene obraze i bore iznutra i da zategnu kožu. Naše telo veoma dobro prihvata čisto zlato. Alergijske reakcije su retke. Vidljivi lifting može se postići svakodnevnom upotrebom.

Dopustite svome srcu da zablista