Nescens

Švajcarska nauka u borbi protiv starenja

Linija Nescens proizvoda je nastala zahvaljujući naprednim istraživanjima u laboratorijama Suisse Laboratoires Grenolier, kojima rukovodi profesor Jacques Proust, doktor specijalista anti-age medicine u oblasti biologije starenja. Nescens ima potpuno inovativan anti-age pristup, zasnovan na razumevanju molekularnih mehanizama uključenih u održavanje i obnovu strukture kože.

Nescens sistem za negu kože je specijalno osmišljen da se svojim efikasnim delovanjem suprotstavi biološkim faktorima odgovornim za promene na koži prouzrokovane procesom starenja.

– Proizvodi na granici između kozmetike i farmacije,  sadrže aktivne sastojke čiji biološki efekti deluju dugo posle njihove primene.
– Linija od 19 proizvoda namenjenih ženama i muškarcima starijim od 30 godina.
– 100% švajcarski brend, počevši od formulacije proizvoda, preko razvoja i proizvodnje
– Proizvodi koncipirani tako da se suprotstavljaju mnogim mehanizmima odgovornim za starenje kože
– Cilj je poboljšanje fizioloških parametara pogođenih hronološkim i/ili fotostarenjem.
– Sastojci su odabrani zbog svojih potvrđenih anti-aging svojstava, zasnovanih na naučnim podacima prikupljenim tokom biomedicinskih istraživanja
– Vrši se selekcija biološki aktivnih molekula sa sinergijskim svojstvima
– Sastojci se ubacuju u optimalno aktivnim koncentracijama
– Lokalna primena po utvrđenom redosledu na osnovu principa funkcionalne logike (aktivacija ćelija, stimulacija molekularne biosinteze, zaustavljanje molekularne degradacije...)

KAKO DODATI ŽIVOT GODINAMA

Rešenja koja će obezbediti dobar i dug život

Svako ljudsko biće želi da uživa u životu što je najbolje i najduže moguće. Da bismo u tome uspeli, svi težimo da sačuvamo svoj izgled, fizičku formu, intelektualne sposobnosti i naravno zdravlje. Dug život je san svakog čoveka, pod uslovom da vodimo život kakav želimo. Brend Nescens je nastao kako bi mogao da prati sve one koji žele da sačuvaju “kapital mladosti”.

Nescens je rezultat medicinskih i naučnih istraživanja u Centru za sprečavanje starenja na klinici Genolier u Švajcarskoj, koji je pre više od 15 godina osnovao Jacques Proust, pionir u oblasti biologije starenja i anti-age medicine.