Angelo Caroli

Novo shvatanje pojma lepote i harmonije

Angelo Caroli, majstor italijanskog stila, ponosan je što može da predstavi novu izuzetnu liniju parfema – EMOZIONI, nastalu na osnovu njegovog dugog iskustva u svetu wellness-a i luksuznog stila života. Ovi sugestivni i dragoceni mirisi, kreirani od prirodnih sastojaka, prenose zadovoljstvo koje osećate pri doživljaju novog koncepta Tečne lepote koji daje draž i skladnost vašem telu.

Inovativnom linijom EMOZIONI, Angelo Caroli prenosi svoju strast prema lepoti i blagostanju, spajajući različite sastojke u savršeno uravnoteženom odnosu.

Angelo Caroli nam priča o kreativnom procesu koji je doveo do stvaranja linije Emozioni:
“Za mene je parfem spoj unutrašnjeg koga predstavljaju naša osećanja, vezana za prošlost i korene, i spoljašnjeg, a to je način na koji miris prodire u kožu i širi se telom kako bi uspostavio ravnotežu I dobrostanje.

Parfem je sveobuhvatno iskustvo koje ima uticaj na svih pet čula. Međutim, miris za mene deluje ne samo na fizičku sferu, on pogadja takodje naše šesto čulo, emocionalnu sferu. Zbog toga smo našli način da moji mirisi prodru u kožu i daju novu i pozitivnu energiju vraćajući u ravnotežu čitav organizam.”

COLORFULL COLLECTION

Izmedju mita i stvarnosti, mirisne note ove kolekcije kreirane su tako da ponovo uspostave čudesnu alhemiju izmedju najfinijih prirodnih sastojaka i eteričnih vibracija koje oni mogu da izazovu.

Dragoceni egzotični sastojci, kao što su TAMJAN i SANDALOVINA.

Sirovine toplih i senzualnih nota poput labdanum smole biljke Cistus I čist duvanski prah. Moćni i odlučni akordi ovde mogu stvoriti harmonične mešavine, elegantne i veoma prefinjene, koje su u stanju da prenesu i učine još dragocenijom novu COLORFULL kolekciju.

BLACK COLLECTION

Novo i uzbudljivo putovanje  Andjela Karolija u svet MIRISNIH EMOCIJA na kome otkriva najdublja osećanja i vibracije.

Nova linija parfema BLACK COLLECTION inspirisana je jednom od najfinijih plemenitih sirovina u parfimerijskom svetu, a to je DRVO OUD (AGAR), sastojkom čija je skrivena privlačnost vezana za kulturnu tradiciju i umeće Srednjeg Istoka. Njegovo bogato i eterično ulje udruženo je, zahvaljujući veštinama parfimerista, sa drugim finim prirodnim sastojcima koji nas vode na mirisno putovanje kroz tajnu prošlost neodoljive arapske strasti.