Angela Ciampagna Liquo edp 100ml

Angela Ciampagna Liquo edp 100ml

19.200,00 RSD

Procenjeno vreme isporuke: 16.07.2024.
besplatna postarina logo

BESPLATNA
POŠTARINA

preko 5.000,00 RSD

Aponi pokloni

BESPLATNI
UZORCI

uz svaku kupovinu

Kartica logo

NA RATE
BEZ KAMATE

na 12 rata

brza dostava logo

BRZA
ISPORUKA

za 1-2 radna dana

Opis proizvoda

Kolekcija Hatria
Osećaj „tame“ usko povezan sa prirodom italijanskih seoskih predela, asocira na pagansku, sablasnu tradiciju, neuhvatljivu i strogu tišinu pustih starih sela. Međutim, takođe je prisutan dodir savremenog: kompozicije su kreativne i jasne, teksture oštre, živahne, zaglađene, nepredvidive, nipošto nisu klasične. Ovo je svakako savremena kolekcija, ali sa prepoznatljivim i jasnim tragom “nasleđa italijanskog juga”. Parfemi imaju u isto vreme neverovatno prefinjen i privlačan miris.

Mirisna porodica: aromatičan – Mistična ulja

LIQUO je latinski naziv za napitak. Narodna predanja italijanskih sela puna su priča o veštičarenju. Ime Liquo takođe asocira na koren sladića (licorice), biljke široko rasprostranjene u oblasti Atrija, prisutne u ovom parfemu.

Vrh – lavanda, ljubičica, limun
Srce – anis, sladić, seno, kumarin
Baza – tamjan, vetiver, tonka pasulj

Ocene (0)

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Angela Ciampagna Liquo edp 100ml“

Vaš email neće biti objavljen. Neophodna polja su označena *

O brendu
angela ciampagna logo

Priča o ovoj parfemskoj kući počinje 2011.godine, kada je Angela Ciampagna osnovala Label Laboratorio Artigianale di Profumeria u selu Atri u centralnoj Italiji, kako bi proizvodila fine zanatski izrađene parfeme.

Istraživanje, strast i vizionarski karakter radionice doveli su do proizvodnje jedinstvenih numerisanih parfema, pojedinačno i ručno upakovanih, koji su potvrda novog stila pravog italijanskog zanatskog savršenstva.

Ciljnu grupu čine potrošači u potrazi za izuzetno prefinjenim, smelim i umetničkim kreacijama.

Ključne karakteristike mogu se pronaći u formuli: sadrže neke prepoznatljive sastojke kao što su smole, drvenasti akordi  i note koje podsećaju na plesan, a veličanstvene cvetne i začinske note sa dodirom tradicionalnog otkrivaju bogatu tamnu bazu.

DRUGI PROIZVODI BRENDA

Rok trajanja

U skladu sa Pravilnikom o kozmetičkim proizvodima (‘Sl.glasnik RS’, br. 60/2019) kojim se, između ostalog, uređuje način deklarisanja kozmetičkih proizvoda. Prema članu 15. Pravilnika, “Za proizvode čiji je minimalni rok trajanja duži od 30 meseci, navođenje minimalnog roka trajanja nije obavezno.

U skladu sa ovim Pravilnikom, na našim proizvodima navodimo „period nakon prvog otvaranja“ (eng.Period after opening – PAO), koji je označen simbolom otvorene teglice, sa označenim brojem meseci i/ili godina i koji označava vremenski period tokom kojeg se proizvod može koristiti bez štetnih posledica po zdravlje potrošača. Napominjemo da ova oznaka nije navedena kod proizvoda kod kojih koncept trajnosti nakon otvaranja nije relevantan, što je, takođe, u skladu sa novodonetim Pravilnikom.

Deklaracija

Vrsta robe: Kozmetički proizvodi
Zemlja porekla: Španija
Uvezeno iz: Španije
Sastav: videti na pakovanju pod ingredients
Proizvođač: Label FPTW, Santa Cruz De Tenerife
Uvoznik za Srbiju: Aponi d.o.o. Bulevar Despota Stefana 116, Beograd
Prava potrošača: Zagarantovana sva prava kupaca po osnovu zakona o zaštiti potrošača.