Antiqua Firenze Stella Di Mare edp 100ml

Antiqua Firenze Stella Di Mare edp 100ml

16.560,00 RSD

Procenjeno vreme isporuke: 24.07.2024.
besplatna postarina logo

BESPLATNA
POŠTARINA

preko 5.000,00 RSD

Aponi pokloni

BESPLATNI
UZORCI

uz svaku kupovinu

Kartica logo

NA RATE
BEZ KAMATE

na 12 rata

brza dostava logo

BRZA
ISPORUKA

za 1-2 radna dana

Opis proizvoda

Kolekciju čini devet ekskluzivnih, večnih mirisa kreiranih za prave ljubitelje art parfema. Crne bočice klasičnih linija sa sjajnim zlatnim poklopcem, smeštene su u jednostavne elegantne kutije. Svaka kreacija predstavlja jedinstvenu alhemiju, nastalu iz drevne kulture parfema zasnovanu na savršenim sirovinama. Pažljivo i obimno istraživanje finih odabranih sastojaka imalo je za cilj stvaranje novih, dragocenih i očaravajućih mirisa. Svaki od njih je postojan i bazira se na mirisnim notama eteričnih ulja, pružajući jedinstven i nezaboravan olfaktorni doživljaj svojim zavodljivim i snažnim mirisima koji će potpuno zarobiti sva vaša čula.

Mirisna porodica – chypre, citrusni

Vrh – Limun, Bergamot, Narandža, Limeta
Srce – Bobice Smreke, Geranijum
Baza – Beli Mošus, Siva Ambra, Pačuli

Ocene (0)

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Antiqua Firenze Stella Di Mare edp 100ml“

Vaš email neće biti objavljen. Neophodna polja su označena *

O brendu
Antiqua Firenze Srbija logo

Antiqua Firenza kolekciju čini devet ekskluzivnih, večnih mirisa kreiranih za prave ljubitelje art parfema. Crne bočice klasičnih linija sa sjajnim zlatnim poklopcem, smeštene su u jednostavne elegantne kutije.

Svaka kreacija predstavlja jedinstvenu alhemiju, nastalu iz drevne kulture parfema zasnovanu na savršenim sirovinama. Pažljivo i obimno istraživanje finih odabranih sastojaka imalo je za cilj stvaranje novih, dragocenih i očaravajućih mirisa. Svaki od njih je postojan i bazira se na mirisnim notama eteričnih ulja, pružajući jedinstven i nezaboravan olfaktorni doživljaj svojim zavodljivim i snažnim mirisima koji će potpuno zarobiti sva vaša čula.

DRUGI PROIZVODI BRENDA

Rok trajanja

U skladu sa Pravilnikom o kozmetičkim proizvodima (‘Sl.glasnik RS’, br. 60/2019) kojim se, između ostalog, uređuje način deklarisanja kozmetičkih proizvoda. Prema članu 15. Pravilnika, “Za proizvode čiji je minimalni rok trajanja duži od 30 meseci, navođenje minimalnog roka trajanja nije obavezno.

U skladu sa ovim Pravilnikom, na našim proizvodima navodimo „period nakon prvog otvaranja“ (eng.Period after opening – PAO), koji je označen simbolom otvorene teglice, sa označenim brojem meseci i/ili godina i koji označava vremenski period tokom kojeg se proizvod može koristiti bez štetnih posledica po zdravlje potrošača. Napominjemo da ova oznaka nije navedena kod proizvoda kod kojih koncept trajnosti nakon otvaranja nije relevantan, što je, takođe, u skladu sa novodonetim Pravilnikom.

Deklaracija

Vrsta robe: Kozmetički proizvodi
Zemlja porekla: Italija
Uvezeno iz: Italije
Sastav: videti na pakovanju pod ingredients
Proizvođač: Italian Niche Lab, Via O. Respighi 8, Scandicci
Uvoznik za Srbiju: Aponi d.o.o. Bulevar Despota Stefana 116, Beograd
Prava potrošača: Zagarantovana sva prava kupaca po osnovu zakona o zaštiti potrošača.