Dikson DiksoPlex 3 Follow Up 250ml – Tretman za održavanje optimalnog nivoa hidratacije

Dikson DiksoPlex 3 Follow Up 250ml – Tretman za održavanje optimalnog nivoa hidratacije

4.230,00 RSD

Procenjeno vreme isporuke: 22.04.2024.
besplatna postarina logo

BESPLATNA
POŠTARINA

preko 5.000,00 RSD

Aponi pokloni

BESPLATNI
UZORCI

uz svaku kupovinu

Kartica logo

NA RATE
BEZ KAMATE

na 12 rata

brza dostava logo

BRZA
ISPORUKA

za 1-2 radna dana

Opis proizvoda

Dikson DiksoPlex 3 Follow Up 250ml

Treća faza nege kod kuće kao produžetak salonske nege.

Za održavanje i produženo dejstvo optimalnog nivoa hidratacije i hranljivih materija, čini kosu blistavom i mekom.
Štiti celovitost medjućelijske strukture kose i ojačava je povećavajući njenu elastičnost.
Bez parabena i sulfata.

Savetuje se upotreba proizvoda DiksoPlex™ Defensive 3. Follow up dva puta nedeljno.

DIKSOPLEX™ DEFENSIVE tehnologija
U njegov sastav ulazi Prodew®500, mešavina aminokiselina koje prodiru u unutrašnju i spoljašnju strukturu kose medjusobno deluju kako bi oporavili čak i najoštećeniju dlaku, uspostavljajući idealan nivo hidratacije, dajući snagu i teksturu.

Prodew®500 se sastoji od:
– Natrijum PCA
Delujući na kosu kao humektant, hidrira, omekšava i štiti boju. PCA povećava sposobnost absorpcije dlake i poboljšava elastičnost i otpornost kose.
– Arginin
Podržava dejstvo PCA tako što omogućavajući bolju absorpciju dlake. Zahvaljujući svojoj sposobnosti da širi krvne sudove, povećava prokrvljenost u korenu.
– Mešavina 11 vrsta Aminokiselina 
Mešavina je ista kao sastav proteina nadjenog u CMC (Cell Membrane Complex), medjućelijskom cementu kutikule i korteksa koji je odgovoran za debljanje dlake.

Ocene (0)

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Dikson DiksoPlex 3 Follow Up 250ml – Tretman za održavanje optimalnog nivoa hidratacije“

Vaš email neće biti objavljen. Neophodna polja su označena *

O brendu
Dikson Srbija logo

Müster & Dikson, kompanija koja već više od 50 godina stoji na usluzi frizerima i stilistima, sa ciljem da svojim istraživanjima, proizvodnjom i delovanjem omogući pružanje sve boljih usluga, kao i linije proizvoda visokog kvaliteta.

Dikson, osnovan u Italiji 1965. godine, gde i danas posluje i postiže zapažene rezultate, deluje takođe na medjunarodnom planu, izvozeći svoje proizvode u 70 zemalja širom sveta. Postao je simbol italijanskog preduzetništva u oblasti profesionalne kozmetike. Delotvorni proizvodi za kosu ovog brenda predstavljaju spoj italijanske kreativnosti i efikasnih formula. Kompanija Dikson veruje da tehnologija treba da bude u službi ljudi, a u isto vreme pokazuje veliko razumevanje za nove potrebe i trendove. U njihovom svetu lepote profesionalci imaju pristup avangardnim i inovativnim pouzdanim proizvodima, nastalim na osnovu velike posvećenosti, iskustva i umeća, a osmišljenim sa poštovanjem prema prirodi i životnoj sredini.

DRUGI PROIZVODI BRENDA

Rok trajanja

U skladu sa Pravilnikom o kozmetičkim proizvodima (‘Sl.glasnik RS’, br. 60/2019) kojim se, između ostalog, uređuje način deklarisanja kozmetičkih proizvoda. Prema članu 15. Pravilnika, “Za proizvode čiji je minimalni rok trajanja duži od 30 meseci, navođenje minimalnog roka trajanja nije obavezno.

U skladu sa ovim Pravilnikom, na našim proizvodima navodimo „period nakon prvog otvaranja“ (eng.Period after opening – PAO), koji je označen simbolom otvorene teglice, sa označenim brojem meseci i/ili godina i koji označava vremenski period tokom kojeg se proizvod može koristiti bez štetnih posledica po zdravlje potrošača. Napominjemo da ova oznaka nije navedena kod proizvoda kod kojih koncept trajnosti nakon otvaranja nije relevantan, što je, takođe, u skladu sa novodonetim Pravilnikom.

Deklaracija

Vrsta robe: Kozmetički proizvodi
Zemlja porekla: Italija
Uvezeno iz: Italije
Sastav: videti na pakovanju pod ingredients
Proizvođač: Muster&Dikson, Italy
Uvoznik za Srbiju: Aponi d.o.o. Bulevar Despota Stefana 116, Beograd
Prava potrošača: Zagarantovana sva prava kupaca po osnovu zakona o zaštiti potrošača.