Muster Rivale 5000 – Fen za kosu

Muster Rivale 5000 – Fen za kosu

36.690,00 RSD

Procenjeno vreme isporuke: 11.06.2024.
besplatna postarina logo

BESPLATNA
POŠTARINA

preko 5.000,00 RSD

Aponi pokloni

BESPLATNI
UZORCI

uz svaku kupovinu

Kartica logo

NA RATE
BEZ KAMATE

na 12 rata

brza dostava logo

BRZA
ISPORUKA

za 1-2 radna dana

Opis proizvoda

Karakteristike:
– Vrhunski stil
Završna obrada i filter od crnog hroma.
– Brzo Sušenje
Idealan partner u stilizovanju najbolje ističe vaš talenat i profesionalnost. Profesionalni fen za kosu RIVALE 5000 nežno suši kosu, bez gubitka vlažnosti, zahvaljujući nežnom dejstvu infracrvenih zraka, a pritom efikasno, brzo i snažno, zahvaljujući dvostrukom generatoru od karbonskih vlakana.
– Kontrola buke
Odvojivi filter i integrisani prsten za prigušivanje buke.
– Tehnologija Karbonskih vlakana i infracrvenih zraka
Infracrveni zraci ubrzavaju sušenje kose , sprečavajući pregrevanje i oštećenja. Infracrveno dejstvo dopire do kože glave delujući stimulativno, pri čemu pospešuje cirkulaciju i prirodnu negu kose.
– Ekološki bešuman
Omogućava više od 3.000 sati rada! Ne emituje elektromagnetne smetnje zahvaljujući motoru bez četkica koji se nalaze u svim klasičnim fenovima za kosu. Motor sa konstantnom obrtnom silom uvek ima maksimalnu radnu efikasnost.  

Uputstvo za upotrebu:
– Intenzitet infracrvenog zračenja može se podesiti na minimum za nežno sušenje kose
– Maksimalna snaga za brzo sušenje bez gubitka vlažnosti
– Dugme za brzo sušenje
– 2 brzine, 5 podešavanja temperature
– 2 profesionalna usmerivača vazduha sa termootpornim odstojnikom koji omogućava dodirivanje prstima bez osećaja prekomerne toplote
– Omča za odlaganje fena i gumena kablovska uvodnica
– 3 metra dug profesionalni veoma fleksibilan okrugli kabl
– Ekološki i bešuman zahvaljujući izuzetno dugotrajnom motoru bez četkica
– Snaga: 1700-2000 W

Budući da je neverovatno lagan, ne remeti ravnotežu fena za vreme sušenja (129 g).

Ocene (0)

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Muster Rivale 5000 – Fen za kosu“

Vaš email neće biti objavljen. Neophodna polja su označena *

O brendu
Dikson Srbija logo

Müster & Dikson, kompanija koja već više od 50 godina stoji na usluzi frizerima i stilistima, sa ciljem da svojim istraživanjima, proizvodnjom i delovanjem omogući pružanje sve boljih usluga, kao i linije proizvoda visokog kvaliteta.

Dikson, osnovan u Italiji 1965. godine, gde i danas posluje i postiže zapažene rezultate, deluje takođe na medjunarodnom planu, izvozeći svoje proizvode u 70 zemalja širom sveta. Postao je simbol italijanskog preduzetništva u oblasti profesionalne kozmetike. Delotvorni proizvodi za kosu ovog brenda predstavljaju spoj italijanske kreativnosti i efikasnih formula. Kompanija Dikson veruje da tehnologija treba da bude u službi ljudi, a u isto vreme pokazuje veliko razumevanje za nove potrebe i trendove. U njihovom svetu lepote profesionalci imaju pristup avangardnim i inovativnim pouzdanim proizvodima, nastalim na osnovu velike posvećenosti, iskustva i umeća, a osmišljenim sa poštovanjem prema prirodi i životnoj sredini.

DRUGI PROIZVODI BRENDA

Rok trajanja

U skladu sa Pravilnikom o kozmetičkim proizvodima (‘Sl.glasnik RS’, br. 60/2019) kojim se, između ostalog, uređuje način deklarisanja kozmetičkih proizvoda. Prema članu 15. Pravilnika, “Za proizvode čiji je minimalni rok trajanja duži od 30 meseci, navođenje minimalnog roka trajanja nije obavezno.

U skladu sa ovim Pravilnikom, na našim proizvodima navodimo „period nakon prvog otvaranja“ (eng.Period after opening – PAO), koji je označen simbolom otvorene teglice, sa označenim brojem meseci i/ili godina i koji označava vremenski period tokom kojeg se proizvod može koristiti bez štetnih posledica po zdravlje potrošača. Napominjemo da ova oznaka nije navedena kod proizvoda kod kojih koncept trajnosti nakon otvaranja nije relevantan, što je, takođe, u skladu sa novodonetim Pravilnikom.

Deklaracija

Vrsta robe: Kozmetički proizvodi
Zemlja porekla: Italija
Uvezeno iz: Italije
Sastav: videti na pakovanju pod ingredients
Proizvođač: Muster&Dikson, Italy
Uvoznik za Srbiju: Aponi d.o.o. Bulevar Despota Stefana 116, Beograd
Prava potrošača: Zagarantovana sva prava kupaca po osnovu zakona o zaštiti potrošača.