La Biosthetique Botanique Balancing Cream 50ml – Prirodna krema za sveobuhvatnu negu kože lica

La Biosthetique Botanique Balancing Cream 50ml – Prirodna krema za sveobuhvatnu negu kože lica

2.160,00 RSD

Procenjeno vreme isporuke: 28.05.2024.
besplatna postarina logo

BESPLATNA
POŠTARINA

preko 5.000,00 RSD

Aponi pokloni

BESPLATNI
UZORCI

uz svaku kupovinu

Kartica logo

NA RATE
BEZ KAMATE

na 12 rata

brza dostava logo

BRZA
ISPORUKA

za 1-2 radna dana

Opis proizvoda

La Biosthetique prirodna krema za sveobuhvatnu negu kože lica

Hidratacija, zaštita i nega zahvaljujući čistim, prirodnim aktivnim sastojcima – za sve tipove kože, sa dugotrajnim dejstvom. Bez mirisa.

Balancing Cream je proizvod za sveobuhvatnu negu kože lica: aloja vera smiruje i hidrira kožu, dok prirodna ulja jojobe i suncokreta, kao i inovativni sastojak skvalan iz šećerne trske, pružaju koži zaštitu i intenzivnu negu. Osim toga, minerali i oligoelementi iz ekstrakta korala utiču na povećanje kohezije i prirodne vitalnosti kože. Tanka koža sklona rozacei posle kratkog vremena upotrebe dobija ujednačeniji izgled, zahvaljujući visokoj koncentraciji bioraspoloživog kalcijuma. Osnovne komponente deluju veoma efikasno u sinergiji – hidratacija/zaštita i nega/jačanje – tako da 100% prirodni sastojci mogu da obezbede dokazano dvadesetčetvoročasovno dejstvo.

Aktivni sastojci:
– Ulje semena suncokreta
– Ulje jojobe
– Skvalan
– Esteri maslinovog ulja
– Aloja vera
– Tokoferol

Upotreba:
Ujutru i uveče, nanesite kremu na očišćenu kožu. Pogodno kao baza za šminkanje.  

Ocene (0)

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „La Biosthetique Botanique Balancing Cream 50ml – Prirodna krema za sveobuhvatnu negu kože lica“

Vaš email neće biti objavljen. Neophodna polja su označena *

O brendu
La Biosthetique logo

Lepa kosa je najveći luksuz i naš najjednostavniji modni dodatak. To što je negovana i moderna, zdrava i lepa, čini je tako zavodljivom.

La Biosthétique nudi visoko efikasne, veoma specijalizovane koncepte nege sa individualnim rešenjima za sve probleme kose, velike ili male. To su najnaprednija rešenja sa dugom tradicijom: pre više od 60 godina, francuski biohemičar Marcel Contier osnovao je La Biosthétique.

Upotreba prirodnih sastojaka, pažljiv odnos prema resursima i individualni saveti, sve to ukazuje na činjenicu da je fokus brenda La Biosthétique usmeren na klijenta, na njegovu prirodu i kulturu, njegovo zdravlje, kao i na težnju ka dostizanju potpune lepote.

Spoj najnovijih istraživanja i prirodnih sastojaka.
Posebno namenjen svakom tipu kože i svakom tipu kose.
To je ono čemu težimo.

DRUGI PROIZVODI BRENDA

Rok trajanja

U skladu sa Pravilnikom o kozmetičkim proizvodima (‘Sl.glasnik RS’, br. 60/2019) kojim se, između ostalog, uređuje način deklarisanja kozmetičkih proizvoda. Prema članu 15. Pravilnika, “Za proizvode čiji je minimalni rok trajanja duži od 30 meseci, navođenje minimalnog roka trajanja nije obavezno.

U skladu sa ovim Pravilnikom, na našim proizvodima navodimo „period nakon prvog otvaranja“ (eng.Period after opening – PAO), koji je označen simbolom otvorene teglice, sa označenim brojem meseci i/ili godina i koji označava vremenski period tokom kojeg se proizvod može koristiti bez štetnih posledica po zdravlje potrošača. Napominjemo da ova oznaka nije navedena kod proizvoda kod kojih koncept trajnosti nakon otvaranja nije relevantan, što je, takođe, u skladu sa novodonetim Pravilnikom.