La Biosthetique Botanique Balancing Toner 150ml – Prirodni tonik u spreju hidrira i smiruje osetljivu i iritiranu kožu lica

La Biosthetique Botanique Balancing Toner 150ml – Prirodni tonik u spreju hidrira i smiruje osetljivu i iritiranu kožu lica

1.450,00 RSD

Procenjeno vreme isporuke: 27.05.2024.
besplatna postarina logo

BESPLATNA
POŠTARINA

preko 5.000,00 RSD

Aponi pokloni

BESPLATNI
UZORCI

uz svaku kupovinu

Kartica logo

NA RATE
BEZ KAMATE

na 12 rata

brza dostava logo

BRZA
ISPORUKA

za 1-2 radna dana

Opis proizvoda

La Biosthetique tonik u spreju hidrira i smiruje osetljivu i iritiranu kožu lica

Tonik u spreju hidrira i smiruje osetljivu i iritiranu kožu lica. Bez mirisa.

Tonik koji smiruje i hidrira kožu zahvaljujući aloja veri, čije se relaksirajuće dejstvo pojačava u sinergiji sa biljnim glicerinom i sorbitolom. Osim toga, pantenol (provitamin B5) smiruje, regeneriše i ojačava kožnu barijeru i povećava elastičnost kože. Tonik bez mirisa može se koristiti kao tretman za kožu u stresnim danima: njegova formula je pogodna za nanošenje preko šminke. Ovaj lagani sprej smiruje iritiranu kožu (npr. onu koja reaguje na klimatizovan vazduh).

Aktivni sastojci:
– Glicerin
– Sorbitol
– Pantenol
– Aloja vera

Upotreba:
Naprskajte na kožu posle čišćenja ili tokom dana.

Ocene (0)

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „La Biosthetique Botanique Balancing Toner 150ml – Prirodni tonik u spreju hidrira i smiruje osetljivu i iritiranu kožu lica“

Vaš email neće biti objavljen. Neophodna polja su označena *

O brendu
La Biosthetique logo

Lepa kosa je najveći luksuz i naš najjednostavniji modni dodatak. To što je negovana i moderna, zdrava i lepa, čini je tako zavodljivom.

La Biosthétique nudi visoko efikasne, veoma specijalizovane koncepte nege sa individualnim rešenjima za sve probleme kose, velike ili male. To su najnaprednija rešenja sa dugom tradicijom: pre više od 60 godina, francuski biohemičar Marcel Contier osnovao je La Biosthétique.

Upotreba prirodnih sastojaka, pažljiv odnos prema resursima i individualni saveti, sve to ukazuje na činjenicu da je fokus brenda La Biosthétique usmeren na klijenta, na njegovu prirodu i kulturu, njegovo zdravlje, kao i na težnju ka dostizanju potpune lepote.

Spoj najnovijih istraživanja i prirodnih sastojaka.
Posebno namenjen svakom tipu kože i svakom tipu kose.
To je ono čemu težimo.

DRUGI PROIZVODI BRENDA

Rok trajanja

U skladu sa Pravilnikom o kozmetičkim proizvodima (‘Sl.glasnik RS’, br. 60/2019) kojim se, između ostalog, uređuje način deklarisanja kozmetičkih proizvoda. Prema članu 15. Pravilnika, “Za proizvode čiji je minimalni rok trajanja duži od 30 meseci, navođenje minimalnog roka trajanja nije obavezno.

U skladu sa ovim Pravilnikom, na našim proizvodima navodimo „period nakon prvog otvaranja“ (eng.Period after opening – PAO), koji je označen simbolom otvorene teglice, sa označenim brojem meseci i/ili godina i koji označava vremenski period tokom kojeg se proizvod može koristiti bez štetnih posledica po zdravlje potrošača. Napominjemo da ova oznaka nije navedena kod proizvoda kod kojih koncept trajnosti nakon otvaranja nije relevantan, što je, takođe, u skladu sa novodonetim Pravilnikom.