La Biosthetique Protective Lipid Capsules – Lipidne kapsule za zaštitu kože

La Biosthetique Protective Lipid Capsules – Lipidne kapsule za zaštitu kože

8.080,00 RSD

Procenjeno vreme isporuke: 28.05.2024.
besplatna postarina logo

BESPLATNA
POŠTARINA

preko 5.000,00 RSD

Aponi pokloni

BESPLATNI
UZORCI

uz svaku kupovinu

Kartica logo

NA RATE
BEZ KAMATE

na 12 rata

brza dostava logo

BRZA
ISPORUKA

za 1-2 radna dana

Opis proizvoda

La Biosthetique lipidne kapsule za zaštitu kože

Zaštitna nega za suvu, osetljivu kožu koju štiti od gubitka vlažnosti.

Lipidi, takozvane masne kiseline, veoma su važni za zdravu kožu. Bez njih, zaštitni sloj kože postaje propustljiv.  

Koža gubi vlažnost, postaje suva i više nije dovoljno zaštićena od prodiranja štetnih supstanci. Zahvaljujući biljnim lipidima sličnim onima iz kože, ovaj lipidni serum u kapsulama stabilizuje i smiruje suvu i osetljivu kožu i sprečava gubitak vlažnosti. 

Ojačava kožnu barijeru i štiti je od zagađenih čestica efikasnim kompleksom, između ostalog i od oštećenja plavim svetlom ekrana. Koža je elastična, meka, glatka i zaista zaštićena.

Korisno dejstvo:
– Glatka, zaštićena koža odmah po nanošenju
– Obnavlja funkciju prirodne kožne barijere, bez silikona
– Štiti od gubitka vlažnosti
– Pruža zaštitu od oštećenja uticajem zagadjene okoline
– Za sve tipove kože, čak i osetljivu

Aktivni sastojci:
– Biljni zaštitni sastojci i negujući kompleks sa uljem ovsa i boražine bogato fitosterolima i esencijalnim masnim kiselinama. Štiti od gubitka vlažnosti, ojačava funkcije kožne barijere i smiruje kožu.
– Specijalni zaštitni kompleks sa beta karotenom štiti kožu od zagađenja. To uključuje zaštitu od plave svetlosti* ekrana, mobilnih telefona itd.

Upotreba:
– Uvrnite vrh kapsule nekoliko puta ili ga presecite da biste otvorili kapsulu. Posle upotrebe čistača Clair de Teint Sensitif i hidriranja  tonikom Visalix Sensitif, nanesite na lice i vrat i umasirajte.
– Savet: Za suvu kožu, koristite najmanje jednu kapsulu dnevno ujutro i uveče.
– Kapsule čuvajte uvek na zatvorenom, hladnom i suvom mestu. Prirodni materijal kapsule je osetljiv na vlagu. Kapsule mogu da omekšaju u uslovima visoke vlažnosti. To neće uticati na svojstva proizvoda.
– Samo za spoljnu upotrebu

Ocene (0)

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „La Biosthetique Protective Lipid Capsules – Lipidne kapsule za zaštitu kože“

Vaš email neće biti objavljen. Neophodna polja su označena *

O brendu
La Biosthetique logo

Lepa kosa je najveći luksuz i naš najjednostavniji modni dodatak. To što je negovana i moderna, zdrava i lepa, čini je tako zavodljivom.

La Biosthétique nudi visoko efikasne, veoma specijalizovane koncepte nege sa individualnim rešenjima za sve probleme kose, velike ili male. To su najnaprednija rešenja sa dugom tradicijom: pre više od 60 godina, francuski biohemičar Marcel Contier osnovao je La Biosthétique.

Upotreba prirodnih sastojaka, pažljiv odnos prema resursima i individualni saveti, sve to ukazuje na činjenicu da je fokus brenda La Biosthétique usmeren na klijenta, na njegovu prirodu i kulturu, njegovo zdravlje, kao i na težnju ka dostizanju potpune lepote.

Spoj najnovijih istraživanja i prirodnih sastojaka.
Posebno namenjen svakom tipu kože i svakom tipu kose.
To je ono čemu težimo.

DRUGI PROIZVODI BRENDA

Rok trajanja

U skladu sa Pravilnikom o kozmetičkim proizvodima (‘Sl.glasnik RS’, br. 60/2019) kojim se, između ostalog, uređuje način deklarisanja kozmetičkih proizvoda. Prema članu 15. Pravilnika, “Za proizvode čiji je minimalni rok trajanja duži od 30 meseci, navođenje minimalnog roka trajanja nije obavezno.

U skladu sa ovim Pravilnikom, na našim proizvodima navodimo „period nakon prvog otvaranja“ (eng.Period after opening – PAO), koji je označen simbolom otvorene teglice, sa označenim brojem meseci i/ili godina i koji označava vremenski period tokom kojeg se proizvod može koristiti bez štetnih posledica po zdravlje potrošača. Napominjemo da ova oznaka nije navedena kod proizvoda kod kojih koncept trajnosti nakon otvaranja nije relevantan, što je, takođe, u skladu sa novodonetim Pravilnikom.