Molinard Tubereuse Vertigineuse edp

(1 recenzije korisnika)

Molinard Tubereuse Vertigineuse edp

(1 recenzije korisnika)

1.992,00 RSD8.448,00 RSD

7,5ml
75ml
Procenjeno vreme isporuke: 20.05.2024.
Procenjeno vreme isporuke: 20.05.2024.
Procenjeno vreme isporuke: 20.05.2024.
besplatna postarina logo

BESPLATNA
POŠTARINA

preko 5.000,00 RSD

Aponi pokloni

BESPLATNI
UZORCI

uz svaku kupovinu

Kartica logo

NA RATE
BEZ KAMATE

na 12 rata

brza dostava logo

BRZA
ISPORUKA

za 1-2 radna dana

Opis proizvoda

Molinard Tubereuse Vertigineuse Eau De Parfum

CVETNI, AMBRAST, SUNČANI

Tuberoza, beli cvet iz Grasa sa omamljujućim efektom na čula, ima bogat miris koji samo vrhunski parfimeristi mogu da ukrote. Njeno obilno čulno prisustvo nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Slatkaste sunčane note slažu se sa jakim cvetnim srcem ovog mirisa, pre nego što se prepuste beskrajnom drvenastom tragu.

NOTE
Vrh: Koža breskve, Cvet kokosa
Srce: Tuberoza, Jasmin, Ružine latice
Baza: Beli mošus,  Sandalovina, Ambrozno suvo drvo

Ocene (1)

1 recenzija za Molinard Tubereuse Vertigineuse edp

  1. jelena.belic.68

    Potpuno očarana ! Fantastičan, otmen, puderast, trajan – za sve one koji vole parfeme koji mirišu na čisto ali su topli, za sve one koji vole potpuno drugačije mirise na koje ne miriše čitav grad…

Dodaj recenziju

Vaš email neće biti objavljen. Neophodna polja su označena *

O brendu
Molinard Srbija logo

Priča o parfimerijskoj kući Molinard je od 1849. godine blisko povezana sa istorijatom Grasa, svetske prestonice parfema. Smešten izmedju mora i planina, Gras je zahvaljujući izvanrednom geografskom položaju i savršenoj klimi predodredjen za uzgajanje parfemskog cveća. Ovde, kao ni na jednom drugom mestu, cveće govori svojim mirisom!

Kreator parfema, umetnik i preteča u duši, Molinard, se razlikuje svojim posebnim stilom. Predivni sastojci utkani su u retke i ekskluzivne parfeme. Odlikuje ih izuzetno dugotrajan mirisni trag. Već 170 godina ova kuća raspolaže retkim umećem svojih predaka.

Vanvremenski i prefinjeni, neponovljivi mirisi ove kuće odraz su otmenog i prepoznatljivog stila. Svaki parfem otkriva svoju jačinu i dubinu, spajajući raskoš i autentičnost, tradiciju i nasledje.

DRUGI PROIZVODI BRENDA

Rok trajanja

U skladu sa Pravilnikom o kozmetičkim proizvodima (‘Sl.glasnik RS’, br. 60/2019) kojim se, između ostalog, uređuje način deklarisanja kozmetičkih proizvoda. Prema članu 15. Pravilnika, “Za proizvode čiji je minimalni rok trajanja duži od 30 meseci, navođenje minimalnog roka trajanja nije obavezno.

U skladu sa ovim Pravilnikom, na našim proizvodima navodimo „period nakon prvog otvaranja“ (eng.Period after opening – PAO), koji je označen simbolom otvorene teglice, sa označenim brojem meseci i/ili godina i koji označava vremenski period tokom kojeg se proizvod može koristiti bez štetnih posledica po zdravlje potrošača. Napominjemo da ova oznaka nije navedena kod proizvoda kod kojih koncept trajnosti nakon otvaranja nije relevantan, što je, takođe, u skladu sa novodonetim Pravilnikom.

Deklaracija

Vrsta robe: Kozmetički proizvodi
Zemlja porekla: Francuska
Uvezeno iz: Francuske
Sastav: videti na pakovanju pod ingredients
Proizvođač: Molinard Perfumes, 60bd V. Hugo, Grasse
Uvoznik za Srbiju: Aponi d.o.o. Bulevar Despota Stefana 116, Beograd
Prava potrošača: Zagarantovana sva prava kupaca po osnovu zakona o zaštiti potrošača.