RevitaLash Advanced Sensitive Conditoner 2.0ml – Serum za rast i bujnije trepavice na osetljivim očima

RevitaLash Advanced Sensitive Conditoner 2.0ml – Serum za rast i bujnije trepavice na osetljivim očima

13.990,00 RSD

Procenjeno vreme isporuke: 24.07.2024.
besplatna postarina logo

BESPLATNA
POŠTARINA

preko 5.000,00 RSD

Aponi pokloni

BESPLATNI
UZORCI

uz svaku kupovinu

Kartica logo

NA RATE
BEZ KAMATE

na 12 rata

brza dostava logo

BRZA
ISPORUKA

za 1-2 radna dana

Opis proizvoda

Serum za trepavice, razvijan od strane oftalmologa, formulisan je specijalno za osetljive oči. Trepavice dobijaju zdraviji i lepši izgled primenom tehnologije inkapsulacije sa postepenim oslobađanjem, osmišnjenom da deluje nežno, a trepavice učini izražajnim, lepim i bujnim bez iritacija.

Ova jedinstvena formula, razvijana od strane oftalmologa, daje trepavicama zdraviji i lepši izgled primenom napredne tehnologije inkapsulacije sa postepenim oslobađanjem, osmišljenom tako da bude nežna prema osetljivim očima. Moćni peptidi i biljni sastojci sprečavaju lomljivost a povećavaju fleksibilnost, vlažnost i sjaj, kako bi trepavice postale naglašene, lepe i bujne.  

Karakteristike:
– Veličina 2.0ml – za 3 meseca upotrebe

– Bezbedno za osetljive oči
– Pogodno za osobe koje nose sočiva
– Pogodno za upotrebu na nadograđenim prepavicama
– Njegovu formulu razvio je lekar
– Oftalmološki i dermatološki ispitano
– Klinički testirano
– Hipoalergijski proizvod
– Ne izaziva iritacije
– Nemasna formula
– Bez parabena, ftalata, mirisa i glutena
– Veganski proizvod koji nije testiran na životinjama

Rezultati osmonedeljnog nezavisnog istraživanja u kome je učestvovala 161 osoba, među kojima je skoro 20% njih imalo osetljivost na ranije korišćene serume za trepavice:
– 98% primećuje da trepavice izgledaju zdravije
– 96% primećuje da su trepavice jače, bolje nahranjene
– 97% nema pojave crvenila
– 93% nema iritacija

Kljični sastojci:
– Revitasome® Tehnologija: Jedinstvena tehnologija zasnovana na sistemu lipozomnalne inkapsulacije na biljnoj bazi koji omogućava stabilno i postepeno apsorbovanje sastojaka u dlačice trepavica.

– Myristoyl Pentapeptide-17: Moćni peptid sastavljen od pet aminokiselina i antioksidant koji trepavicama daje bolji izgled, sprečavajući njihovu lomljivost.
– Pirinčani protein: Povećava fleksibilnost i sjaj.
– Aloja vera: Anti-aging biljni sastojak umiruje i hidrira.
– Aminokiseline: Zadržavaju vlažnost, jačaju i doprinose opštem dobrostanju trepavica.

Upotreba
PRIPREMA
Pripremite trepavice tako što ćete ukloniti šminku, ulje i sve neželjene ostatke, koristeći Micelarnu vodu za čišćenje trepavica.

1.KORAK
Jednom dnevno, nanesite serum za regeneraciju trepavica RevitaLash® Advanced Sensitive direktno na koren trepavica u tankoj liniji.

2.KORAK
Ostavite da se potpuno osuši pre nanošenja sledećeg proizvoda.
Često postavljana pitanja i odgovore za ovaj proizvod možete pronaći klikom na tab „Česta pitanja“.
Ocene (0)

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „RevitaLash Advanced Sensitive Conditoner 2.0ml – Serum za rast i bujnije trepavice na osetljivim očima“

Vaš email neće biti objavljen. Neophodna polja su označena *

O brendu
Revitalash cosmetics logo Srbija

Dobrodošli u RevitaLash Cosmetics

Premijum brend sa vrhunskom linijom proizvoda razvijenih od strane lekara i višestruko nagrađivanim rešenjima za negu, osmišljenim da revitalizuju, učine zdravijim i istaknu prirodnu lepotu trepavica, obrva i kose.

Priča o brendu

Priča o brendu RevitaLash® Cosmetics počela je 2006. godine, sa samo jednim proizvodom - našim originalnim serumom za regeneraciju trepavica - inspirisanim ogromnom ljubavlju između osnivača, doktora medicine Michaela Brinkenhoffa i njegove voljene supruge Gayle, stvorenog u želji da joj pomogne kako bi se osećala lepom u toku junačke borbe sa rakom dojke. Iz tog jednog, originalnog proizvoda, potekao je čitav niz kozmetičkih rešenja za negu, kojima se oživljava prirodna lepota i duh svih žena, istovremeno dajući doprinos povodu koji je pokrenuo celu priču. RevitaLash® Cosmetics odaje počast hrabrosti i snazi koju je Gayle ispoljila, podizanjem svesti o raku dojke, istraživanjima i edukacijama tokom cele godine, ne samo u oktobru.

Eternally Pink traka je obeležje našeg zaveta.

DRUGI PROIZVODI BRENDA

Rok trajanja

U skladu sa Pravilnikom o kozmetičkim proizvodima (‘Sl.glasnik RS’, br. 60/2019) kojim se, između ostalog, uređuje način deklarisanja kozmetičkih proizvoda. Prema članu 15. Pravilnika, “Za proizvode čiji je minimalni rok trajanja duži od 30 meseci, navođenje minimalnog roka trajanja nije obavezno.

U skladu sa ovim Pravilnikom, na našim proizvodima navodimo „period nakon prvog otvaranja“ (eng.Period after opening – PAO), koji je označen simbolom otvorene teglice, sa označenim brojem meseci i/ili godina i koji označava vremenski period tokom kojeg se proizvod može koristiti bez štetnih posledica po zdravlje potrošača. Napominjemo da ova oznaka nije navedena kod proizvoda kod kojih koncept trajnosti nakon otvaranja nije relevantan, što je, takođe, u skladu sa novodonetim Pravilnikom.

Deklaracija

Vrsta robe: Kozmetički proizvodi
Zemlja porekla: USA
Uvezeno iz: Holandije
Sastav: videti na pakovanju pod ingredients
Proizvođač: Athena Cosmetics B.V. , Amsterdam
Uvoznik za Srbiju: Aponi d.o.o. Bulevar Despota Stefana 116, Beograd
Prava potrošača: Zagarantovana sva prava kupaca po osnovu zakona o zaštiti potrošača.

Česta pitanja

ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

Koliko je vremena potrebno da se vide rezultati upotrebe seruma za regeneraciju trepavica RevitaLash® Advanced Sensitive?
Mnogi odmah primećuju da im trepavice lepše izgledaju. Na osnovu našeg nezavisnog istraživanja, 96% onih koji su koristili proizvod  RevitaLash® Advanced Sensitive primećuju da im trepavice izgledaju zdravije posle 8 nedelja. Za postizanje najboljih rezultata molimo vas da se pridržavate preporučene upotrebe.

U čemu se RevitaLash® Advanced Sensitive razlikuje od RevitaLash® Advanced? Koji proizvod bi meni više odgovarao?
RevitaLash® Advanced Sensitive je posebno formulisan za osobe koje su primetile osetljivost na bilo koji regenerator ili serum za trepavice  i za one sa osetljivim očima. RevitaLash® Advanced se preporučuje za osobe koje nemaju osetljive oči i one koje trenutno koriste, ili su ranije koristile RevitaLash® Advanced.

Da li je RevitaLash® Advanced Sensitive bezbedan za moje oči?
Kao i kod svakog proizvoda koji se nanosi blizu očiju (npr., maskara i ajlajner), bezbednost očiju je na prvom mestu. RevitaLash® Cosmetics je osnovao oftalmolog, koji je osmislio RevitaLash® Advanced Sensitive tako da ostane tamo gde je nanesen i ne dođe u kontakt sa očima,  razvijajući nove testove kako bi pokazao da je RevitaLash® Advanced Sensitive bezbedan za oči.

Serum za regeneraciju trepavica RevitaLash® Advanced Sensitive sadrži sredstvo za zgušnjavanje kako bi ostao na trepavicama gde je nanesen a da ne curi u očnu vodicu. Naš jedinstveni aplikator specijalno je napravljen da nanese samo malu količinu proizvoda na trepavice.

Takođe je važno pomenuti da je nezavisni oftalmolog sa Medicinskog fakulteta u Los Anđelesu sproveo istraživanje na sličnom proizvodu (RevitaLash® Advanced). Koristeći fluorescentnu boju kako bi fotografisao pravilno nanesen RevitaLash® Advanced, potvrdio je da proizvod nije dospeo u očnu tečnost. Ovo je važno iz dva razloga. Najpre, to znači da je upotreba seruma RevitaLash® Advanced bezbedna za oči (budući da ne dolazi u kontakt sa očima). Zatim, to znači da RevitaLash® Advanced ne može da dospe u krvotok, jer je apsorbovanje putem oka primaran put ulaska. Pored toga, dva nezavisna eksperta iz Velike Britanije, jedan renomirani oftalmolog a drugi stručnjak za farmakokinetiku, obavili su bezbednosne testove na serumu za regeneraciju trepavica RevitaLash® Advanced i zaključili da telo nije apsorbovalo značajnu količinu proizvoda.

Osim toga, nezavisna laboratorija je obavila još jedno ispitivanje na volonterima koji su koristili RevitaLash® Advanced svakodnevno 4 nedelje, kako je preporučeno u uputstvu za upotrebu. Licencirani oftalmolog pregledao je oči volontera na početku i kraju studije. U njegovom izveštaju stoji da oči nisu bile iritirane, kao i da nije bilo promena očnog pritiska tokom 4 nedelje ispitivanja. Svi ovi testovi pokazuju da RevitaLash® Advanced ne ulazi u oči i nema na njih fiziološko dejstvo.