Julisis Sun Emulsion SPF30 100ml – Emulzija za zaštitu od sunca

(1 recenzije korisnika)

Julisis Sun Emulsion SPF30 100ml – Emulzija za zaštitu od sunca

(1 recenzije korisnika)

5.064,00 RSD

Procenjeno vreme isporuke: 24.06.2024.
besplatna postarina logo

BESPLATNA
POŠTARINA

preko 5.000,00 RSD

Aponi pokloni

BESPLATNI
UZORCI

uz svaku kupovinu

Kartica logo

NA RATE
BEZ KAMATE

na 12 rata

brza dostava logo

BRZA
ISPORUKA

za 1-2 radna dana

Opis proizvoda

Aktivne esencije dragog kamenja
Veoma efikasni preparati

Ova jedinstvena organska emulzija štiti i hrani čak i najosetljiviju kožu odmah posle nanošenja. Obogaćena organskim biljnim ekstraktima i prirodnim mineralnim zaštitnim faktorom zajedno sa JULISIS esencijom tečnog srebra*, hidrira kožu, sprečava njena oštećenja i prevremeno starenje. Lagana svilenkasta tekstura omogućava ravnomerno raspršivanje bez ostavljanja belih tragova i obezbeđuje postizanje ujednačene, dugotrajne preplanulosti.

Pogodna je za svakodnevnu upotrebu na dečijoj koži i osobama koje su sklone alergijskim reakcijama. Pre zaštitne emulzije mogu se naneti  Zlatni dnevni eliksir i Zlatna dnevna emulzija. Emulzija za zaštitu od sunca je pogodna za upotrebu na moru i planini.

Ocene (1)

1 recenzija za Julisis Sun Emulsion SPF30 100ml – Emulzija za zaštitu od sunca

  1. Верификовани власник nadicadjukic (potvrdjen korisnik)

    Emulziju sam koristila svakog dana, uglavnom na licu za dnevnu zaštitu. Odličan je proizvod i ne izazive nikakve negativne reakcije. Kao dodatni efekat, pored zaštitnog, oseća se i negujući efekat. Probala sam je i ispod pudera i čini mi se da puder bolje „naleže“ nakon kreme.

Dodaj recenziju

Vaš email neće biti objavljen. Neophodna polja su označena *

O brendu
Julisis Srbija logo

Julisis je nova nega kože za 21.vek. Mi smo energetski sistem za negu kože visoke frekvencije, sposoban da unese promene – potpuno različit od industrijskih standarda. Sa JULISIS proizvodima nema potrebe za ljuštenjem, pilingom, upotrebom kiselina ili drugih sintetičkih hemijskih supstanci. Naše telo apsorbuje sve što nanesemo, a mi želimo da sačuvamo zdravlje naših klijenata i optimalne funkcije njihove kože.

U JULISIS biobotaničkim proizvodima nalaze se veoma moćne pažljivo uzgajane lekovite biljke, uglavnom iz vrta starog više od 100 godina u severnoj Italiji – daleko od industrije i zagađenja. Koristimo stare recepte i kombinujemo ih sa najsavremenijim procesima proizvodnje, sledeći stroga evropska farmaceutska uputstva.

U našim jedinstvenim alhemijskim formulama, koje su u skladu sa vašim prirodnim bioritmom, nalaze se cvetna eterična ulja i biljne matične ćelije u kombinaciji sa esencijama tečnog zlata, srebra i dragog kamena. Koristimo poseban proces biofermentacije, kako bi stvorili veoma efikasne žive probiotike. Sve naše formule dovode vašu kožu u optimalnu, prirodnu ravnotežu, bez pojave alergijskih reakcija.

DRUGI PROIZVODI BRENDA

Rok trajanja

U skladu sa Pravilnikom o kozmetičkim proizvodima (‘Sl.glasnik RS’, br. 60/2019) kojim se, između ostalog, uređuje način deklarisanja kozmetičkih proizvoda. Prema članu 15. Pravilnika, “Za proizvode čiji je minimalni rok trajanja duži od 30 meseci, navođenje minimalnog roka trajanja nije obavezno.

U skladu sa ovim Pravilnikom, na našim proizvodima navodimo „period nakon prvog otvaranja“ (eng.Period after opening – PAO), koji je označen simbolom otvorene teglice, sa označenim brojem meseci i/ili godina i koji označava vremenski period tokom kojeg se proizvod može koristiti bez štetnih posledica po zdravlje potrošača. Napominjemo da ova oznaka nije navedena kod proizvoda kod kojih koncept trajnosti nakon otvaranja nije relevantan, što je, takođe, u skladu sa novodonetim Pravilnikom.

Deklaracija

Vrsta robe: Kozmetički proizvodi
Zemlja porekla: Nemačka
Uvezeno iz: UK
Sastav: videti na pakovanju pod ingredients
Proizvođač: Julisis Europe Ltd, London, UK
Uvoznik za Srbiju: Aponi d.o.o. Bulevar Despota Stefana 116, Beograd
Prava potrošača: Zagarantovana sva prava kupaca po osnovu zakona o zaštiti potrošača.