Molinard Ambré Lumière edp 90ml

Molinard Ambré Lumière edp 90ml

19.080,00 RSD

Procenjeno vreme isporuke: 12.06.2024.
besplatna postarina logo

BESPLATNA
POŠTARINA

preko 5.000,00 RSD

Aponi pokloni

BESPLATNI
UZORCI

uz svaku kupovinu

Kartica logo

NA RATE
BEZ KAMATE

na 12 rata

brza dostava logo

BRZA
ISPORUKA

za 1-2 radna dana

Opis proizvoda

Molinard Ambré Lumière Eau De Parfum

ORIJENTALAN, AMBRAST, MOŠUSNI

Kao Orijent o kome se sanja, sećanje na zamišljenu priču, rasipa se na hiljade iskri izmedju svetlosti i senke. Njegov neodoljivo začinjen trag sa notom ambre produžava dragocene trenutke. Poslednji zrak sunca na našoj uspavanoj koži odnosi noć u svoj vrtlog tajni. Ambre Lumiere odaje počast drugoj generaciji ove Kuće, avangardnim parfimeristima u potrazi za mirisnim inovacijama 20-ih godina, koji su ostavili traga u istoriji slavnim orijentalnim pečatom kuće Molinard. Pravi izvor inspiracije romantičarskog i prefinjenog stila.

NOTE
Vrh: Kineski eukaliptus, Ruski korijander, Italijanski limun
Srce: Ambra, Ruža, Ylang-ylang
Baza: Indonežanski  pačuli, Tamjan sa Sijama, Tolu balzam iz Kolumbije

Ocene (0)

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Molinard Ambré Lumière edp 90ml“

Vaš email neće biti objavljen. Neophodna polja su označena *

O brendu
Molinard Srbija logo

Priča o parfimerijskoj kući Molinard je od 1849. godine blisko povezana sa istorijatom Grasa, svetske prestonice parfema. Smešten izmedju mora i planina, Gras je zahvaljujući izvanrednom geografskom položaju i savršenoj klimi predodredjen za uzgajanje parfemskog cveća. Ovde, kao ni na jednom drugom mestu, cveće govori svojim mirisom!

Kreator parfema, umetnik i preteča u duši, Molinard, se razlikuje svojim posebnim stilom. Predivni sastojci utkani su u retke i ekskluzivne parfeme. Odlikuje ih izuzetno dugotrajan mirisni trag. Već 170 godina ova kuća raspolaže retkim umećem svojih predaka.

Vanvremenski i prefinjeni, neponovljivi mirisi ove kuće odraz su otmenog i prepoznatljivog stila. Svaki parfem otkriva svoju jačinu i dubinu, spajajući raskoš i autentičnost, tradiciju i nasledje.

DRUGI PROIZVODI BRENDA

Rok trajanja

U skladu sa Pravilnikom o kozmetičkim proizvodima (‘Sl.glasnik RS’, br. 60/2019) kojim se, između ostalog, uređuje način deklarisanja kozmetičkih proizvoda. Prema članu 15. Pravilnika, “Za proizvode čiji je minimalni rok trajanja duži od 30 meseci, navođenje minimalnog roka trajanja nije obavezno.

U skladu sa ovim Pravilnikom, na našim proizvodima navodimo „period nakon prvog otvaranja“ (eng.Period after opening – PAO), koji je označen simbolom otvorene teglice, sa označenim brojem meseci i/ili godina i koji označava vremenski period tokom kojeg se proizvod može koristiti bez štetnih posledica po zdravlje potrošača. Napominjemo da ova oznaka nije navedena kod proizvoda kod kojih koncept trajnosti nakon otvaranja nije relevantan, što je, takođe, u skladu sa novodonetim Pravilnikom.

Deklaracija

Vrsta robe: Kozmetički proizvodi
Zemlja porekla: Francuska
Uvezeno iz: Francuske
Sastav: videti na pakovanju pod ingredients
Proizvođač: Molinard Perfumes, 60bd V. Hugo, Grasse
Uvoznik za Srbiju: Aponi d.o.o. Bulevar Despota Stefana 116, Beograd
Prava potrošača: Zagarantovana sva prava kupaca po osnovu zakona o zaštiti potrošača.