RevitaLash Advanced Eyelash Conditioner Set – Set za bujnije trepavice

(1 recenzije korisnika)

RevitaLash Advanced Eyelash Conditioner Set – Set za bujnije trepavice

(1 recenzije korisnika)

16.990,00 RSD

Procenjeno vreme isporuke: 23.04.2024.
besplatna postarina logo

BESPLATNA
POŠTARINA

preko 5.000,00 RSD

Aponi pokloni

BESPLATNI
UZORCI

uz svaku kupovinu

Kartica logo

NA RATE
BEZ KAMATE

na 12 rata

brza dostava logo

BRZA
ISPORUKA

za 1-2 radna dana

Opis proizvoda

Formulu ovog originalnog, jedinstvenog seruma za regeneraciju trepavica razvio je lekar, sa ciljem da poboljša izgled trepavica i spreči njihovu lomljivost, a pritom ih učini fleksibilnijim i jačim, podstičući njihovu prirodnu bujnost.

Jedinstvena ponuda u kojoj dobijate 2 mini poklona za cenu osnovnog proizvoda. U setu se nalaze:
1. Revitalash Advanced 3.5ml – serum za bujnije trepavice
2. Double-Ended Volume Set 5ml – maskara i prajmer za trepavice
3. Hi-Def Brow Gel Soft Brown i Dark Brown 5ml – Gel za oblikovanje obrva

Ovaj nagrađivani serum za trepavice zaštićena je mešavina sastojaka u kombinaciji sa naprednom tehnologijom. Peptidi, lipidi, biotin i ekstrakt zelenog čaja bogat pantenolom, neguju i jačaju trepavice sprečavajući oštećenja prouzrokovana uticajem spoljašnje sredine i upotrebom proizvoda za stilizovanje trepavica koji mogu dovesti do toga da postanu krte i lomljive.

Rezultati šestonedeljnog nezavisnog istraživanja u kome su učestvovale 63 osobe: 
– 98% primećuje da je izgled trepavica poboljšan
– 98% primećuje da trepavice izgledaju zdravije
– 98% primećuje da su trepavice jače

Ocene (1)

1 recenzija za RevitaLash Advanced Eyelash Conditioner Set – Set za bujnije trepavice

  1. Sany

    Neverovatno kojom brzinom su mi porasle trepavice, serum zaista deluje, sve preporuke.

Dodaj recenziju

Vaš email neće biti objavljen. Neophodna polja su označena *

O brendu
Revitalash cosmetics logo Srbija

Dobrodošli u RevitaLash Cosmetics

Premijum brend sa vrhunskom linijom proizvoda razvijenih od strane lekara i višestruko nagrađivanim rešenjima za negu, osmišljenim da revitalizuju, učine zdravijim i istaknu prirodnu lepotu trepavica, obrva i kose.

Priča o brendu

Priča o brendu RevitaLash® Cosmetics počela je 2006. godine, sa samo jednim proizvodom - našim originalnim serumom za regeneraciju trepavica - inspirisanim ogromnom ljubavlju između osnivača, doktora medicine Michaela Brinkenhoffa i njegove voljene supruge Gayle, stvorenog u želji da joj pomogne kako bi se osećala lepom u toku junačke borbe sa rakom dojke. Iz tog jednog, originalnog proizvoda, potekao je čitav niz kozmetičkih rešenja za negu, kojima se oživljava prirodna lepota i duh svih žena, istovremeno dajući doprinos povodu koji je pokrenuo celu priču. RevitaLash® Cosmetics odaje počast hrabrosti i snazi koju je Gayle ispoljila, podizanjem svesti o raku dojke, istraživanjima i edukacijama tokom cele godine, ne samo u oktobru.

Eternally Pink traka je obeležje našeg zaveta.

DRUGI PROIZVODI BRENDA

Rok trajanja

U skladu sa Pravilnikom o kozmetičkim proizvodima (‘Sl.glasnik RS’, br. 60/2019) kojim se, između ostalog, uređuje način deklarisanja kozmetičkih proizvoda. Prema članu 15. Pravilnika, “Za proizvode čiji je minimalni rok trajanja duži od 30 meseci, navođenje minimalnog roka trajanja nije obavezno.

U skladu sa ovim Pravilnikom, na našim proizvodima navodimo „period nakon prvog otvaranja“ (eng.Period after opening – PAO), koji je označen simbolom otvorene teglice, sa označenim brojem meseci i/ili godina i koji označava vremenski period tokom kojeg se proizvod može koristiti bez štetnih posledica po zdravlje potrošača. Napominjemo da ova oznaka nije navedena kod proizvoda kod kojih koncept trajnosti nakon otvaranja nije relevantan, što je, takođe, u skladu sa novodonetim Pravilnikom.

Deklaracija

Vrsta robe: Kozmetički proizvodi
Zemlja porekla: Italija
Uvezeno iz: Holandije
Sastav: videti na pakovanju pod ingredients
Proizvođač: Athena Cosmetics B.V. , Amsterdam
Uvoznik za Srbiju: Aponi d.o.o. Bulevar Despota Stefana 116, Beograd
Prava potrošača: Zagarantovana sva prava kupaca po osnovu zakona o zaštiti potrošača.

Česta pitanja

ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

Koliko vremena je potrebno da se vide rezultati upotrebe seruma za regeneraciju trepavica RevitaLash® Advanced?
Mnogi odmah primećuju da im trepavice lepše izgledaju.

Šta se dešava ako prestanem da upotrebljavam serum za regeneraciju trepavica RevitaLash® Advanced?
Ako prestanete da upotrebljavate serum za trepavice RevitaLash® Advanced, one će se postepeno vratiti na svoj prvobitni izgled.

Da li je RevitaLash® Advanced bezbedan za moje oči?
Kao i kod svakog proizvoda koji se nanosi blizu očiju (npr. Maskara i ajlajner), na prvom mestu je bezbednost. Ovo naročito važi za RevitaLash® Cosmetics, budući da je kompaniju osnovao oftalmolog, koji je proizvod osmislio tako da ostane tamo gde je nanesen i da ne dođe u kontakt sa očima, dodatno razvijajući testove za dokazivanje bezbedne upotrebe proizvoda RevitaLash® Advanced.

Formula seruma RevitaLash® Advanced sadrži sredstvo za zgušnjavanje kako bi ostao na trepavicama gde je nanesen a da ne curi u očnu vodicu. Naš jedinstveni aplikator specijalno je napravljen da nanese samo malu količinu proizvoda na trepavice.

Takođe je važno pomenuti da je nezavisni oftalmolog sa Medicinskog fakulteta u Los Anđelesu sproveo istraživanje proizvoda RevitaLash® Advanced. Koristeći fluorescentnu boju kako bi fotografisao pravilno nanesen RevitaLash® Advanced, potvrdio je da proizvod nije dospeo u očnu tečnost. Ovo je važno iz dva razloga. Najpre, to znači da je upotreba RevitaLash® Advanced seruma za regeneraciju trepavica bezbedna za oči (budući da ne dolazi u kontakt sa očima). Zatim, to znači da RevitaLash® Advanced ne može da dospe u krvotok, jer je apsorbovanje putem oka primaran put ulaska. Pored toga, dva nezavisna eksperta iz Velike Britanije, jedan renomirani oftalmolog a drugi stručnjak za farmakokinetiku, obavili su bezbednosne testove na RevitaLash® Advanced serumu za trepavice i zaključili da telo nije apsorbovalo značajnu količinu proizvoda.

Osim toga, nezavisna laboratorija je obavila još jedno ispitivanje na volonterima koji su koristili RevitaLash® Advanced svakodnevno 4 nedelje kako je preporučeno u uputstvu za upotrebu. Licencirani oftalmolog pregledao je oči volontera na početku i kraju studije. U njegovom izveštaju stoji da oči nisu bile iritirane, kao i da nije bilo promena očnog pritiska tokom 4 nedelje ispitivanja. Svi ovi testovi pokazuju da RevitaLash® Advanced ne ulazi u oči i nema na njih fiziološko dejstvo.