Amouroud Wet Stone 100ml

Amouroud Wet Stone 100ml

23.690,00 RSD

Procenjeno vreme isporuke: 15.04.2024.
besplatna postarina logo

BESPLATNA
POŠTARINA

preko 5.000,00 RSD

Aponi pokloni

BESPLATNI
UZORCI

uz svaku kupovinu

Kartica logo

NA RATE
BEZ KAMATE

na 12 rata

brza dostava logo

BRZA
ISPORUKA

za 1-2 radna dana

Opis proizvoda

Kao šum vode koja se spušta niz kamene kaskade, utirući svoj put kroz smrznuti pejzaž, Wet Stone evocira snagu i veličanstvenost planinskog vodopada.

Oštri i okrepljujući, Morska So, Bergamot i Limun pomešani su u gornjim notama. Miris vlažne zemlje nakvašene mlazom uzburkane sveže vode pune minerala.

U srcu, Wet Stone treperi svojim glavnim akordom. Suptilni začini kao Đumbir, kremasti Kardamon i aromatična Žalfija otkrivaju složeni karakter ovog parfema.

Senzualna Siva Ambra, topli aljaski Kedar, okrpljujući Vetiver, Oud i Pačuli, spajaju vodu i zemlju u baznim notama, slaveći u harmoniji suprotstavljene snage.

Note
Vrh: Bergamot, Morska So, Limun, Cedrat
Srce: Đumbir, Kardamon, Žalfija, akord mokrog Kamena
Baza: Siva Ambra, aljaski Kedar, Vetiver, Oud, Pačuli

Ocene (0)

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Amouroud Wet Stone 100ml“

Vaš email neće biti objavljen. Neophodna polja su označena *

O brendu
Amouroud logo

Parfemi Amouroud počivaju na smelom i inovativnom nasleđu. Nastali su razvijanjem koncepta mirisa pravljenih po porudžbini, zahvaljujući kome je kuća Perfumer’ s Workshop stekla priznanje za svoje vizionarske ideje u poslednjih 45 godina. Radi se o izuzetno otmenim i savršeno skladnim parfemima.

Svetlucavi i sanjalački, provokativni i mračni, nežni i topli, Amouroud parfemi predstavljaju kolekciju olfaktornih sećanja i priča, stvarnih i imaginarnih, prenesenih notama cveća, drveća, korenja i trava u parfeme koji šire iskrenost, radost i strast. Lepotu Amouroud parfema ističe izuzetno visok kvalitet njihovih mirisa.

Svaki miris je divan i jedinstven. Odlično se razvijaju na koži, ne samo zbog svoje raskošnosti i dugotrajnosti, već i zbog velike pažnje koja je posvećena harmoničnom međusobnom odnosu između sastojaka. Drvo oud korišćeno je suptilno, tako da dopunjuje vešto i pažljivo odabrane kombinacije koje čine potpunim svaki miris. Ta uravnoteženost i sklad sastojaka je ono po čemu je Amouroud jedinstven u odnosu na druge mirise u svetu drveta oud.

DRUGI PROIZVODI BRENDA

Rok trajanja

U skladu sa Pravilnikom o kozmetičkim proizvodima (‘Sl.glasnik RS’, br. 60/2019) kojim se, između ostalog, uređuje način deklarisanja kozmetičkih proizvoda. Prema članu 15. Pravilnika, “Za proizvode čiji je minimalni rok trajanja duži od 30 meseci, navođenje minimalnog roka trajanja nije obavezno.

U skladu sa ovim Pravilnikom, na našim proizvodima navodimo „period nakon prvog otvaranja“ (eng.Period after opening – PAO), koji je označen simbolom otvorene teglice, sa označenim brojem meseci i/ili godina i koji označava vremenski period tokom kojeg se proizvod može koristiti bez štetnih posledica po zdravlje potrošača. Napominjemo da ova oznaka nije navedena kod proizvoda kod kojih koncept trajnosti nakon otvaranja nije relevantan, što je, takođe, u skladu sa novodonetim Pravilnikom.

Deklaracija

Vrsta robe: Kozmetički proizvodi
Zemlja porekla: USA
Uvezeno iz: USA
Sastav: videti na pakovanju pod ingredients
Proizvođač: The Perfumer's Workshop Ltd, New York
Uvoznik za Srbiju: Aponi d.o.o. Bulevar Despota Stefana 116, Beograd
Prava potrošača: Zagarantovana sva prava kupaca po osnovu zakona o zaštiti potrošača.