State of Mind L’Ame Slave edp

State of Mind L’Ame Slave edp

11.880,00 RSD27.000,00 RSD

20ml
20ml+20ml
100ml
Procenjeno vreme isporuke: 11.06.2024.
Procenjeno vreme isporuke: 11.06.2024.
Procenjeno vreme isporuke: 11.06.2024.
Procenjeno vreme isporuke: 11.06.2024.
besplatna postarina logo

BESPLATNA
POŠTARINA

preko 5.000,00 RSD

Aponi pokloni

BESPLATNI
UZORCI

uz svaku kupovinu

Kartica logo

NA RATE
BEZ KAMATE

na 12 rata

brza dostava logo

BRZA
ISPORUKA

za 1-2 radna dana

Opis proizvoda

Slovenska duša je duboka, tajanstvena, romantična, topla, nezavisna a u isto vreme divlja, besna,melanholična, čista, iskrena, spontana a ponekad naivna, često nežna i prefinjena. Ona je takođe veoma samostalna. Slovenska duša je sastavljena od beskrajne hrabrosti. Ipak, ona ne pristaje na kompromis. Belo je belo, crno je crno. Moralni principi su duboko urezani u slovensku dušu, kojom srce vlada! Srce pobeđuje razum!

Parfem koji počinje akordom Bergamota i Seringe kome se pridružuje Različak, dok leži na krevetu od stepske trave, Bele Breze i sibirskog Kedrovog drveta. Slovenska duša (L’Ame Slave) je rođena iz Drugog klavirskog koncerta Sergeja Rahmanjinova. Različiit, prirodan,  na neki način divalj i smelo senzualan miris. Duboko vas vezuje za sebe kao dimenzija kroz koju ćete uvek prelaziti na putu ka dostizanju apsolutne slobode.

Mirisna porodica: drvenast, ambrast, zeleni

Vrh – Bergamot, Limun, Seringa (beli cvet sa mirisom cveta narandže)
Srce – Đumbir, Med, Vanila
Baza – Pu-erh čaj, sibirski Kedar, Breza / Sandalovina

Ocene (0)

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „State of Mind L’Ame Slave edp“

Vaš email neće biti objavljen. Neophodna polja su označena *

O brendu
State Of Mind Srbija logo

U želji da ostvarim dečji san, počela sam da se bavim parfemima kako bih se suprotstavila nedostatku kreativnosti nametnutom globalizacijom i komercijalizacijom. Na svu sreću, pojava art parfema me je inspirisala da stvorim sopstveni brend STATE OF MIND, brend koji pruža iskustvo u kome se izbor parfema podiže na nivo ceremonije, poput ceremonije ispijanja čaja.

Tako je rođena ideja o nastanku OLFAKTORNE ČAJDŽINICE, u kojoj se na osnovu mirisa i ukusa čaja razvijaju olfaktorni utisci o kolekciji izuzetnih mirisa, koji se savršeno slažu sa čajevima. I čaj i parfem čine da se osećate dobro budeći senzualnost i kreativnost. U procesu selekcije vaše stanje duha se menja podižući energiju i oplemenjujući vaš identitet.

Ceremonija ispijanja čaja je vreme za razmišljanje u kome dominiraju ideje harmonije, poštovanja, čistote i spokojstva. STATE of MIND predstavlja mesto na kome možemo da preoblikujemo sebe preko čula, spajajući umetnost ispijanja čaja sa filozofijom i umetnošću parfema.

DRUGI PROIZVODI BRENDA

Rok trajanja

U skladu sa Pravilnikom o kozmetičkim proizvodima (‘Sl.glasnik RS’, br. 60/2019) kojim se, između ostalog, uređuje način deklarisanja kozmetičkih proizvoda. Prema članu 15. Pravilnika, “Za proizvode čiji je minimalni rok trajanja duži od 30 meseci, navođenje minimalnog roka trajanja nije obavezno.

U skladu sa ovim Pravilnikom, na našim proizvodima navodimo „period nakon prvog otvaranja“ (eng.Period after opening – PAO), koji je označen simbolom otvorene teglice, sa označenim brojem meseci i/ili godina i koji označava vremenski period tokom kojeg se proizvod može koristiti bez štetnih posledica po zdravlje potrošača. Napominjemo da ova oznaka nije navedena kod proizvoda kod kojih koncept trajnosti nakon otvaranja nije relevantan, što je, takođe, u skladu sa novodonetim Pravilnikom.

Deklaracija

Vrsta robe: Kozmetički proizvodi
Zemlja porekla: Francuska
Uvezeno iz: Francuske
Sastav: videti na pakovanju pod ingredients
Proizvođač: Alegria Sas, 36 Rue Des Fontaines, Sevres
Uvoznik za Srbiju: Aponi d.o.o. Bulevar Despota Stefana 116, Beograd
Prava potrošača: Zagarantovana sva prava kupaca po osnovu zakona o zaštiti potrošača.