Kosa

Kako se spremiti za važan dogadjaj kada nemamo vremena?

zena ne stize da se spremi
Sigurno ste se bar jednom našli u situaciji da imate jako malo vremena a bliži se neki važan dogadjaj bilo da je u pitanju proslava, poslovni sastanak ili možda izlazak sa nekim do koga vam je jako stalo. 
Istog trenutka se nameću dva glavna pitanja: Šta da obučem? I šta ću sa kosom? 
Mala crna haljina – must have odevni komad u oramanu svake žene i ovog puta biće od velike koristi. Pored milion stvari koje još moram da završim nemam vremena da odvojim za obilazak shopping mall-ova u potrazi za odevnom kombinacijom koja će se najverovatnije završiti kupovinom cipela ili pantalona koje mi u ovom trenutku nisu nimalo neophodne.
Obuću nemam više gde da skladištim, a pantalone… i njih imam onoliko, ali ove su tako udobne i dobar je materijal a i dezen im je nekako baš lep. Idu dobro uz onu tirkiznu košulju i dobre su za posao za svaki dan. U svakom slučaju i ovog puta kao i ranije mala crna haljina odradiće svoj deo posla.

A šta je sa kosom?

Hmmm…da je uvijem? Malo prelomim, isfeniram na ravno ili možda jednostavno skupim u jedan lep rep ili pundju? 
Ono što je važno u ovakvim situacijama je da za posebne dogadjaje koji su nam jako važni i gde želimo da poput princeze zablistamo u punom sjaju ne treba eksperimentisati. Ukoliko nikad do sad niste nosili pundju ili niste nosili  kosu zalizanu u rep, nemojte to raditi ni u ovoj prilici. 
Želja da izgledate posebno i drugačije često može da vas skrene u pogrešnom pravcu. Frizura  koju nosite prvi put i na koju niste navikli može da izazove osećaj nesigurnosti i da vam pokvari dogadjaj kome ste se toliko radovali.

Proverena frizura sigurna varijanta

Mi vam predlažemo da se držite sigurne, isprobane varijante koja se toliko puta pokazala uspešno. Najbolja je ona frizura za koju su vam svi iz najbližeg okruženja potvrdili da vam dobro stoji.
Ukoliko nemate dovoljno vremena da odete kod frizera, i upuštate se u avanturu „sama svoj frizer“  preporučujem vam da obavezno nabavite neki od šampona renomiranih svetskih brendova za profesionalnu negu kose koji će definitivno biti vaš najbolji saveznik u ovom poduhvatu.
Odaberite šampon u skladu sa vašim tipom kose. Sigurna sam da odmah znate u kojoj ste kategoriji: tanka kosa, oštećena, suva, kosa bez sjaja. Idealno je ako nakon pranja kose stavite neku masku koja će doprineti zdravijem izgledu kose i pripremiti je za stilizovanje. Ono što će vam omogućiti profesionalni proizvod, sa nekoliko poteza četke jeste efekat kao da ste bili kod frizera.
Dobar puder, maskara, ruž i spremni ste za dogadjaj. Ah da, ne zaboravite parfem, ubacite ga u torbu nek krene sa vama i bude pri ruci, sigurno će zatrebati još koji put.

Ostavite komentar

Vaš email neće biti objavljen. Neophodna polja su označena *